top of page

Diana en Jeroen van Dun benoemd tot Lid van Verdienste tijdens Nieuwjaarsreceptie bij M.S.V.'71


Op zondag 8 Januari waren naast veel MSVers en sponsors ook een aantal Maassluise politici aanwezig in de kantine van M.S.V.'71 bij de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Zo waren onder de vele aanwezigen de wethouders Denise Mulder-Solleveld en Sjoerd Kuiper, MRS voorzitter Huib Blokland en een aantal raadsleden van diverse politieke partijen aanwezig. Leuk was ook dat een van de oprichters van M.S.V.’71 de heer Cor Schoonderwoerd samen met zijn vrouw Carolien aanwezig waren.

Nieuwjaarstoespraak

De nieuwjaarsreceptie begon traditiegetrouw met een toespraak van voorzitter Mr Pieter Hoogenraad, waarin hij terugkeek op het afgelopen seizoen en ook alvast vooruitkeek naar het nieuwe jaar.

“2022 was een bewogen jaar” aldus de preses. “Wij hadden te maken met corona controles aan de deur, het net mislopen van promotie en het ontvallen van een aantal mensen uit onze M.S.V.’71 familie. Denk daarbij aan Hennie de Vries, Anneke Bakker, Yvonne Odenkirchen, Simone van den Heuvel en oud voorzitter Ben Dolphijn”. Verder memoreerde voorzitter Hoogenraad de zeer geslaagde 25e versie van de Megaweek en het succesvolle uitgestelde 50 jarig jubileum. Ook was hij vol lof over de vele acties , die geld in het laatje brachten, mede waardoor M.S.V.’71 een financieel gezonde club is. Wat betreft de toekomst is groei het doel. Met een uitstekend functionerend jeugdbestuur als basis zou dat moeten gaan lukken. Als voorlopig sluitstuk van de renovatie van ons sportpark staat verduurzaming op het programma. Denk daarbij aan dakisolatie en ledverlichting. Als laatste komt vervanging van de kantinevloer aan de beurt. Tenslotte deed de M.S.V.’71 voorzitter een dringende oproep aan de wat jongere MSVers om in de nabije toekomst een bestuursfunctie te willen aanvaarden. En Hoogenraad deed een oproep aan de Gemeenteraad om in navolging van de Gemeente Westland met een subsidie te komen voor vrijwilligers. Na zijn toespraak bracht de heer Hoogenraad met alle aanwezigen een toast uit op het Nieuwe Jaar.


Thomas de Heide Kei van ‘t Jaar

M.S.V.'71 staat bekend als de vereniging met nogal wat vrijwilligers, die veel voor de club betekenen. Elk jaar wil het bestuur een van hen eens flink in het zonnetje zetten als Kei van het Jaar en bedanken voor de getoonde inzet. Deze keer viel de eer te beurt aan Thomas de Heide. Deze jonge MSVer zet zich wekelijks in om wedstrijden te fluiten bij onze jeugd. “Ik vind het geweldig om te zien als mensen op jonge leeftijd zich al als vrijwilliger inzetten voor iets” was Martin van Zweden vol lof over de jeugdige Thomas, die onder toeziend oog van zijn trotse Opa en vader de trofee voor de Kei van ’t Jaar in ontvangst mocht nemen.

Thomas de Heide ontving de Kei van 't Jaar trofee


Tussen de officiële bedrijven door verzorgde Uwe van der Laan voor de gezellige muzikale omlijsting van deze middag

Uwe van der Laan verzorgde de muziek


Diana en Jeroen van Dun benoemd tot Lid van Verdienste

Om de paar jaar wordt tijdens de Nieuwjaarsreceptie ook iemand, die al jarenlang veel betekent voor onze mooie club, benoemd tot Lid van Verdienste. Deze keer viel die eer te beurt aan een echtpaar. Diana en Jeroen van Dun werden beloond voor hun jarenlange inzet met dit mooie eerbetoon. Onder aanwezigheid van hun zoons Simon en Thomas kregen Diana en Jeroen uit handen van Martin van Zweden het bijbehorende schildje, bloemen en een aantal cadeaus. Martin zei daarbij het volgende : “Jeroen is al meer dan 20 jaar actief als jeugdtrainer, scheids- en grensrechter, commissiekamerlid, hovenier, Materiaalbeheerder, onderhoud en uitzettenvelden, papier- en plasticflessen inzamelen, klussen op de club en lid van de toernooicommissie. Ook Diana is al meer dan 20 jaar actief bij onze vereniging. Ze gaf leiding bij trainingskampen, 2e hands verkoop, verslagen bundelen tot boekwerken, planning van de velden en kleedkamers op zaterdag, schoonmaak, kledingbeheer kaderleden en verfwerk”. De benoeming tot Lid van Verdienste voor dit echtpaar is meer dan verdiend.Voorzitter Hoogenraad spelt de versierselen op, die horen bij Lid van Verdienste


Beste jeugdige verkopers

De M.S.V.'71 jeugd is niet alleen op het veld actief, maar ook buiten de lijnen zijn een aantal van hen op een positieve manier bezig. Ook dit seizoen wisten zij zowel loten voor de Grote Club Actie als een groot aantal speculaaspoppen te verkopen voor hun Club. Daarvoor werden de beste verkopers tijdens deze nieuwjaarsreceptie terecht in het zonnetje gezet en kregen zij een leuke prijs.

De beste Speculaaspoppenverkopers waren

Bram Keus (89 poppen), Teun Duijnisveld (67 poppen) en Wes Oldenburg (61 poppen)


De beste speculaaspoppen verkopers


De beste lotenverkopers van de Grote Clubactie waren Mayson Kerk, Sem Koornneef, Gus Mendes Sousa, Jayden van der Eijk en Lio Gerharts


En de beste lotenverkopers van de Grote Club Actie

Arno van Zweden Talent van het Jaar

Zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk op de nieuwjaarsreceptie werd ook nu weer het M.S.V.'71 talent van het jaar in het zonnetje gezet en kreeg hiervoor de Kees Starmans Trofee. Deze eer viel deze keer te beurt aan Arno van Zweden, die uit handen van Henk Smit deze mooie prijs in ontvangst mocht nemen. Deze oudste zoon van Martin en Andrea van Zweden blonk bij de jeugd altijd al uit en was elk jaar goed voor vele doelpunten. Zijn ambitie om in het 1e elftal te komen was erg groot. Als 16 jarige toeschouwer bij het 1e elftal liet hij toen al weten, dat hij dat niveau al wel aan zou kunnen. Hij moest nog even wachten, maar een jaar later maakte hij al zijn debuut in ons keurkorps en is nu al bijna niet meer weg te denken uit de selectie van trainer Paul van Loenen. Arno kan ondanks zijn jonge leeftijd qua fysiek al goed mee. Verder is hij ondanks zijn lengte snel, heeft een behoorlijke techniek en heeft scorend vermogen. Kortom een speler met talent, die de Kees Starmans Trofee echt verdient.

Arno van Zweden mag zich een jaar lang "Talent van het Jaar" noemen bij M.S.V.'71

Hooymeijer Nieuwe Hoofdsponsor Megaweek

Spreekstalmeester Martin van Zweden maakte tijdens de Nieuwjaarsreceptie trots bekend dat de firma Hooymeijer vanaf dit jaar de nieuwe hoofdsponsor zal zijn van de Megaweek. Directeur Marco de Groot werd als dank hiervoor in de bloemetjes gezet. De heer de Groot vertelde desgevraagd dat hij het superleuk vindt om met zijn bedrijf goede doelen te sponsoren. Reclame maken voor zijn bedrijf is niet het hoofddoel. Het gaat er mij meer om om mensen blij te maken. Het goede doel is bij deze sponsoring de Voedselbank. Als tegenprestatie voor de sponsoring van de Megaweek gaat M.S.V.’71 zich inzetten voor de voedselbank.

Directeur Marco de Groot van de firma Hooymeijer werd terecht in de bloemetjes gezet


Megaweek VIP

Traditiegetrouw is er elke Nieuwjaarsreceptie een tombola met als doel om wat extra geld in het laatje te krijgen. De hoofdprijs is ook altijd een VIP arrangement tijdens de komende Megaweek. Deze keer viel deze prijs op het lot van Milou Arbouw. Zij gaat samen met een door haar aan te wijzen persoon in april van dit jaar even als VIP door het leven. En daar was Milou best blij mee.Milou Arbouw (rechts) gaat in April een week lang als Mega VIP door het leven De mensen achter de bar deden ook deze keer weer voortreffelijk werk met het verzorgen van hapjes en drankjes tijdens deze geanimeerde Nieuwjaarsreceptie. Namens velen hartelijk dank daarvoor.


Aad Cordia maakte foto's van de receptie. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/u/s!Ao-BphXObcHD2SoYXlGxfC_LVLY3?e=DyMLkM


Het zou kunnen dat er mensen zijn die niet willen dat foto's van henzelf of van hun kinderen op deze website worden getoond. In dat geval kunt u contact opnemen met weeknieuws@msv71.nl waarna de desbetreffende foto(s) zullen worden verwijderd.


コメント


bottom of page