top of page

Doe Mee en Kies voor MSV


Verenigingen en stichtingen vormen het grootste sociale netwerk van ons land. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk.


Rabobank heeft samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. Clubs wordt opgeroepen om mee te doen aan de uitverkiezing Club van het Jaar".


Natuurlijk doen wij als M.S.V.'71 hier aan mee


Onze mooie club heeft het aflopen jaar een unieke prestatie geleverd door vanaf het begin van de coronacrisis (maart/april 2020) met vele MSV-ers de oude kleedkamers, commissie en bestuurskamer, keuken en toiletgroep, volledig te renoveren. Hieraan hebben vele vrijwilligers een geweldige bijdrage geleverd zowel fysiek en ook met leuke ondersteunende acties als; het verkopen van speculaaspoppen en oliebollen en het organiseren van Online Bingo. Zo heeft corona voor onze club toch ook een positieve uitwerking gehad; elk nadeel heeft zijn voordeel. Het eindresultaat is een prachtig nieuw en verduurzaamd sportcomplex geworden met o.a. zonnepanelen en warmtepompen. Kortom een schitterend jubileumcadeau voor onze 50-jarige vereniging. Eentje die met veel enthousiasme en saamhorigheid is gerealiseerd door en voor alle leden van M.S.V.'71. Als de coronamaatregelen het toelaten zullen wij met trots onze gasten ontvangen en natuurlijk ons gouden jubileum vieren!


Stemmen

Van 19 april tot 24 mei mag er gestemd worden. Dat kan via de website https://www.clubvanhetjaar.nl. Daar kan (via de provincie en Gemeente) gezocht worden naar M.S.V.'71. Breng daar je stem uit en bevestig deze later in een aan jou toegestuurde email.


Gemeente- en provinciewinnaars

Op 26 mei worden de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt. De gemeentewinnaars worden op basis van de meeste stemmen vastgesteld. Je hebt minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar. De jury kiest vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar. In deze fase gaat het om de opgegeven motivatie waarom jouw club ‘Club van het Jaar’ zou moeten worden.


Wildcard

Dit jaar introduceren we een ‘wildcard’ voor een sport- én een cultuurclub. Deze clubs worden gekozen door de jury op basis van de opgegeven motivatie waarom zij de titel ‘Club van het Jaar’ verdienen. Hierbij kijken we naar de getoonde veerkracht en gave initiatieven die het afgelopen jaar ondernomen zijn. Het aantal verkregen stemmen is hierbij niet relevant. De wildcard-winnaars mogen zich vervolgens, net als de provinciewinnaars, online presenteren aan de jury in de week van 1 juni.


Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ en alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangen de landelijke winnaars een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo. Alle gemeente- en provinciewinnaars ontvangen een online embleem welke zij een jaarlang in hun communicatie mogen inzetten.


DUS DOE SNEL MEE EN STEM MSV https://www.clubvanhetjaar.nl


Comentários


bottom of page