top of page

DON Opleidingen start steun je club actie bij verenigingen uit de omgeving!


M.S.V.’71 verwelkomt DON Opleidingen als nieuwe sponsor. Zij sponsoren de nieuwe inloopshirts van het 1e elftal (te zien op foto).


Onze eigen aanvoerder Jack van der Vlugt, momenteel werkzaam bij DON Opleidingen als opleidingsadviseur heeft beide partijen aan elkaar gekoppeld. DON Opleidingen gelegen in Naaldwijk verzorgt in onze regio diverse opleidingen. Van een rijbewijs B tot aan een vrachtauto rijbewijs. Van een heftruck certificaat tot aan een BHV opleiding.


Met het flink uitgebreide wagenpark van DON zijn ze regelmatig te vinden in de straten van Maassluis. Zo’n 50 jaar geleden begon Martien Don met het verzorgen van rijlessen in de auto. Hij heeft in de periode veelal westlanders mogen opleiden voor hun auto rijbewijs. Van een auto naar een heel wagenpark en meer dan 70 personeelsleden en meer dan 100 opleidingen mag DON zich nu echt een opleidingsinstituut noemen.





Ben jij geïnteresseerd en klaar om aan een van de opleidingen te starten? Vraag dan nu het beste advies op bij een van de opleidingsadviseurs van DON Opleidingen via 0174-623030.


𝑺𝒕𝒆𝒖𝒏 𝒋𝒆 𝒄𝒍𝒖𝒃 𝒂𝒄𝒕𝒊𝒆!

DON Opleidingen steunt voetbalclubs uit de regio met de steun je club actie! De actie is opgezet om sportclubs, die tijdens deze vervelende periode erg hard zijn getroffen door het corona virus te ondersteunen.


𝑯𝒐𝒆𝒘𝒆𝒓𝒌𝒕 𝒅𝒆 𝒂𝒄𝒕𝒊𝒆?

Wil jij gaan beginnen aan je rijbewijs? Doe dit dan bij DON Opleidingen want jij kunt je eigen vereniging daarbij steunen. Bij elke opleiding met een waarde van € 300,- of hoger steunt DON Opleidingen de club met € 30,-


Benieuwd naar de spelregels van deze mooie actie? Klik dan op de onderstaande link.



Met vriendelijke groet,


Jack van der Vlugt

Opleidingsadviseur

Kommentare


bottom of page