top of page

Dubbel feest bij M.S.V.'71


Afgelopen zaterdag was het feest bij M.S.V.'71. Zowel het eerste, het tweede, het derde en de dames speelden thuis. Reden genoeg voor de activiteiten commissie om hier een klein feestje aan vast te koppelen.


De uitstekende uitslagen van de 4 M.S.V.'71 teams deden de rest. De dames beten de spits af en klopten de dames van HBSS met maar liefst 7-0. Daarna mocht ons 2e team aan de bak. Het elftal van Leen Muis hield de 3 punten in Maassluis door Spirit met 1-0 af te troeven.


Het 3e elftal had deze middag de moeilijkste klus. De relatieve jonkies en oud selectiespelers van MVV'27 moesten worden verslagen. Dat lukte niet. Het werd uiteindelijk 2-2 door o.a. een magnifieke goal van Kees Starmans, die oud M.S.V.'71 keeper Bart den Broeder te machtig was. In de laatste minuut voorkwam Geert Dobbe een nederlaag door een strafschop te stoppen.


Daarna was het de beurt aan ons keurkorps. Het elftal van Paul van Loenen had wat goed te maken na de blamage (4-3 verlies) tegen het nog puntloze Wanica Star. En dat deden ze. Het werden net geen dubbele cijfers, maar met een 9-0 overwinning kreeg ons 1e elftal de sportieve revanche waar het naar op zoek was.


Eerder op de dag hadden onze JO13-1, JO15-1, JO16-1 en JO17-1 ook allemaal hun wedstrijden al gewonnen. Kortom een topdag voor onze club.


Tijd voor een feestje derhalve. De biertap en het rad van fortuin draaiden op volle toeren.


En het was ook nog eens dubbel feest. Want 1 dag eerder (15 oktober) hadden 2 oer MSVers de respectabele leeftijd van 75 jaar bereikt. De oude mannen werden door Hans van Polanen gefeliciteerd en kregen uit handen van Milou Arbouw en Eveline de Rave een mooie bos bloemen.


Heel attent van M.S.V.'71. Namens beide "oude knarren" hartelijk dank hiervoor.

Comments


bottom of page