top of page
  • duucie

Erik en Astrid de Gier getrouwd!

Goed en mooi nieuws vanuit de MSV-familie. Want afgelopen woensdag werd het geen groot feest in Rotterdam maar wel in ‘s-Gravenzande. Daar werd op het strand namelijk het huwelijk van Erik de Gier en Astrid van Aalst bezegeld en groots gevierd.Om 16:00 gaven zij elkaar het ‘ja -woord’ in gezelschap van familie en vrienden, waaronder een flink aantal MSV-ers. De ‘buitengewoon trouwambtenaar van de burgerlijke stand’ haalde in haar mooie toespraak de MSV bron van hun relatie nog even fijntjes aan. De vonk tussen beide was destijds overgeslagen op een carnavalsfeest in onze gezellige kantine.

Erik speelt al vele jaren, samen met zijn broers en vrienden, in onze zwart/witte kleuren. Na zijn jeugdperiode eerst in onze hoofdmacht en tegenwoordig in ons 3e elftal.

Waar nodig helpt hij onze pr-commissie. Gezellige partner Astrid is een trouwe gast van onze Megaweek avonden. Het huwelijksfeest was dan ook ouderwets gezellig!


Wij feliciteren het bruidspaar met hun huwelijk en wensen Erik en Astrid samen met hun dochters; Isis en Lynn, veel geluk toe.
Comments


bottom of page