top of page

Foto’s Koningsdag Megaweek 2023


Koningsdag is het natuurlijk groot feest bij M.S.V.’71 in de Steendijkpolder. Traditioneel pakten we uit met leuke activiteiten, spelletjes en muziek voor jong en oud. Iedereen was vanaf 11:00 uur van harte welkom in en rondom de mega feesttent!

Tot 15:00 uur was er voor de kinderen van alles te doen. Ponyrijden, dartvoetbal, roofvogelshows, doelschieten, springkussens; bubbelvoetbal, archery tag (pijl en boog schieten), schminken en diverse oud Hollandse spelletjes. Ook waren clown Franky en de jeugdbrandweer van de partij! En natuurlijk het grote enveloppenspel met vele prijzen!

Alle ouders en andere liefhebbers konden genieten van ons terras terwijl de kinderen lekker speelden. Vanaf 15:00 uur werd Koningsdag en de Megaweek feestelijk afgesloten met de swingende band Kiss the Groove, de Maassluise theatergroep Ding a Dong met songfestival hits en volkszanger Mark Verkade op het podium in de tent.


Ook op Koningsdag maakte onze huisfotograaf Aad Cordia weer foto’s. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link Foto's Koningsdag Megaweek 2023


Als er mensen zijn, die bezwaar hebben dat foto's waar zij opstaan gepubliceerd zijn, kunnen contact opnemen met Nico van der Lelij via nicovdlelij@gmail.com. Hij zal ervoor zorgen dat de desbetreffende foto's van de website verwijderd worden.

Commentaires


bottom of page