top of page

Foto's van Meezing Spektakel in de tent bij M.S.V.'71


Afgelopen zondag middag werd er in de Megatent bij M.S.V.'71 volop gezongen. En dat was precies de bedoeling. Want deze middag stond het Meezing Spektakel op het programma.


Dat gebeurt al een aantal jaren. Maar deze keer was de Meezingmiddag nog grootser georganiseerd. Er waren dit jaar namelijk maar liefst twee koren aanwezig, die optredens verzorgden. Het Maassluise Waterwegkoor, onder enthousiaste leiding van dirigent Jan Wilmer, en de Vlaardingse Smarties, onder leiding van Luc Ket. Zij slaagden erin om er een groot feest van te maken.


De Vlaardingse Smarties waren er voor het eerst bij in de Megatent bij M.S.V.'71


Beide koren brachten uit volle borst hun ruime repertoire ten gehore. Voor de meezingers waren de teksten op de beeldschermen te zien. Dus kon er door de aanwezigen lekker meegezongen en meegedeind worden in de volle tent.Tussendoor was er ook nog een geweldig gastoptreden van Ray Martin.


Deze oud-speler van M.S.V.'71 (Remi de Voogt) maakt momenteel furore als zanger en presentator van grote evenementen.Onze fotograaf Aad Cordia maakte ook van deze middag weer een fotoreportage. De foto's zijn te zien en te downloaden via bijgaande link. Megaweek 2023 Meezing spektakel


Als er mensen zijn, die bezwaar hebben dat foto's waar zij opstaan gepubliceerd zijn, kunnen contact opnemen met Nico van der Lelij via nicovdlelij@gmail.com. Hij zal ervoor zorgen dat de desbetreffende foto's van de website verwijderd worden.


Kommentare


bottom of page