top of page

Geanimeerde Nieuwjaarsreceptie bij M.S.V.71


Op zondagmiddag 7 Januari jl. hield M.S.V.’71 haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. De kantine was goed gevuld met MSV’ers, sponsors, vertegenwoordigers van Gemeente, de politiek en diverse buurtverenigingen.  De leiding was in handen van spreekstalmeester Martin van Zweden. Het muzikale gedeelte werd verzorgd door zangeres Anne Marie Boekelman en DJ Dennis.

  

Nieuwjaarstoespraak


De onlangs aangetreden nieuwe voorzitter Anton Wesselius beet het spits af met zijn nieuwjaarstoespraak. “Ik had een droom dat ik als voorzitter bij een club terecht zou komen, die zijn zaakjes prima voor elkaar heeft.  En toen ik wakker werd begreep ik dat M.S.V.’71 heel goed aan mijn droom beantwoordde. De club is financieel gezond, heeft veel actieve vrijwilligers, veel sponsors en een goede organisatie. Het afgelopen jaar moesten 4 aftredende bestuursleden worden vervangen. Dat is niet zo eenvoudig. Maar hier lukte dat wel en dat zegt eigenlijk genoeg over deze gezellige club. Laten we dat koesteren. Want vrijwilligers op de voor- en achtergrond en de sponsors zijn van cruciaal belang voor onze vereniging”. De nieuwe preses stipte ook nog de goede samenwerking aan met Unitas’63, Evergreen, AV Waterweg, het Waterwegkoor en de Voedselbank Maassluis. Daarnaast sprak hij kort over nieuwe initiatieven bij M.S.V.’71. “Walking Football hebben we onlangs opgestart en dat loopt best goed. Het volgende initiatief is om het damesvoetbal weer wat meer van de grond te krijgen”. Als afsluiting van de toespraak werd een toast uitgebracht op een gezond en sportief 2024.

 

Nadat zangeres Anne Marie Boekelman de aanwezigen een half uurtje had toegezongen werd verdergegaan met het officiële gedeelte.

 

Zangeres Anne Marie Boekelman trad deze middag diverse malen op


M.S.V.’71 bedankt Nico en Manja van Dijk

De afgelopen 8 jaar was het bedrijf SEGMENT, dat opleidingen verzorgt voor de publieke sector de zeer trouwe hoofdsponsor van M.S.V.’71. Daar kwam aan het eind van het afgelopen seizoen een eind aan. Voor hun bewezen diensten in de afgelopen jaren werden directeur Nico van Dijk en zijn vrouw Manja deze dag nog eens in het zonnetje gezet. En terecht. Want behalve de financiële steun, die SEGMENT al die jaren aan M.S.V.’71 gaf, deden Nico en Manja veel meer voor de club. Veelal op de achtergrond.


Martin van Zweden (rechts) bedankt Nico (voorgrond) en Manja (achtergrond) van Dijk voor hun bewezen diensten


Zo hadden zij een adviserende en ondersteunende rol bij diverse beleidszaken, PR Commissie, Galadiners, het schoolvoetbal en de bekende Megaweek. Manja was ook nog even actief als secretaris van onze club. Het zijn bovenal MSV-supporters. Inmiddels voetballen hun kleinzonen Sep en Tiek ook bij M.S.V.’71, waar opa Nico in de jaren 90 in de zaal onder de lat stond.

Als dank werden Nico en Manja in de bloemetjes gezet en werden cadeaus aangeboden, waaronder een pan knoflooksoep, aangeboden door chefkok Martin van restaurant de Lantaern.

 

 

Beste jeugdige verkopers

De M.S.V.'71 jeugd is niet alleen op het veld actief, maar ook buiten de lijnen zijn een aantal van hen op een positieve manier bezig. Ook dit seizoen wisten zij zowel loten voor de Grote Club Actie als een groot aantal speculaaspoppen te verkopen voor hun Club. Daarvoor werden de beste verkopers tijdens deze nieuwjaarsreceptie terecht beloond met een leuke prijs.

 

Nadat hij vorige jaar tweede was geworden wist Teun Duijnisveld dit jaar de meeste speculaaspoppen te verkopen.

 

Teun Duijnisveld was dit jaar de beste speculaaspoppen verkoper

 

De beste lotenverkopers van de Grote Clubactie waren

1 - Lucas Mast

2 - Jayden van Eijk

3 – Sander van Zweden

 


De 3 beste verkopers van de Grote Club Actie loten

 

Petra Arntz Kei van ‘t Jaar

M.S.V.'71 staat bekend als de vereniging met nogal wat vrijwilligers, die veel voor de club betekenen. Elk jaar wil het bestuur een van hen eens flink in het zonnetje zetten als Kei van het Jaar en bedanken voor de getoonde inzet. Deze keer viel de eer te beurt aan Petra Arntz. En terecht. Want Petra steekt heel veel uurtjes in haar club. Als jeugd coördinator <13 is ze bijna dagelijks aanwezig op ons sportpark. Ze onderhoudt contacten met leiders, trainers en meer dan 120 ouders. Petra is een sieraad voor de club. Een echte Kei.

 

Petra Arntz is de Kei van het Jaar geworden bij M.S.V.'71

 

Bart Voskamp Talent van het Jaar

Zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk op de nieuwjaarsreceptie werd ook nu weer het M.S.V.'71 talent van het jaar benoemd en kreeg hiervoor de Kees Starmans Trofee uitgereikt. Deze eer viel deze keer te beurt aan Bart Voskamp, die uit handen van Jack van der Vlugt deze mooie prijs in ontvangst mocht nemen. De 18-jarige Bart Voskamp komt voort uit de eigen jeugd van M.S.V.’71. Het is een talentvolle keeper, die op dit moment onder de lat staat bij het eerste elftal. Bart greep zijn kans toen Marnix Louter een knieoperatie moest ondergaan. Hij deed dat zo goed, dat trainer Paul van Loenen hem liet staan.

Kortom een speler met talent, die de Kees Starmans Trofee echt verdient.  

 


Bart Voskamp poseert trots met de Kees Starmans Trofee als talent van 't jaar


Megaweek VIP'S

Traditiegetrouw is er elke Nieuwjaarsreceptie een tombola met als doel om wat extra geld in het laatje te krijgen. De hoofdprijs is ook altijd een VIP-arrangement tijdens de komende Megaweek. Deze keer viel deze prijs op het lot van Hans Frerichs. De M.S.V.’71 bestuurder kon er hartelijk om lachen.


De aankleding van de kantine en de verzorging door de Barcommissie van deze receptie waren zoals gewoonlijk weer TOP. Hartelijk dank namens alle MSVers en bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie

 


Aad Cordia maakte foto's van de receptie. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link  https://ap.lc/gAfdS

 

Het zou kunnen dat er mensen zijn die niet willen dat foto's van henzelf of van hun kinderen op deze website worden getoond. In dat geval kunt u contact opnemen met weeknieuws@msv71.nl waarna de desbetreffende foto(s) zullen worden verwijderd.

 

 

 

Comments


bottom of page