top of page

Gemeenteraadsleden vol lof over renovatie M.S.V.’71


Afgelopen zaterdag brachten wethouder Sjoerd Kuiper en de PvdA raadsleden Jorit Keijzer, Zeki Celikkaya en oud MSV speelster Iris Vrolijks met de fiets een bezoek aan M.S.V.’71.

Naast een luisterend oor en persoonlijk woord, werden de nieuwe kleedkamers en het handbalveld van Unitas’63 bekeken. Daarnaast waren zij onder de indruk van de mooie renovatie ontwikkelingen.

De grote renovatie, onder de bezielende leiding van middelpunt bouwcommissie; Hans Frerichs, vordert gestaag. De zelfwerkzaamheid en het doorzettingsvermogen bij M.S.V.’71 werd geroemd. En het is ook heel bijzonder.

Sinds Goede vrijdag (10 april) wordt nu al tweeënhalve maand keihard gewerkt aan de renovatie van de oude opstallen. Elke zaterdag is een groep vrijwilligers in touw om de club te helpen en zo ook kosten te besparen. Want er is nog een gat in de begroting te dichten.

Maar M.S.V.’71 zet vol goede moed door. Het sloopwerk en ontmantelen is inmiddels overgegaan in opbouwen. De zijmuren van de oude kleedkamers zijn al opgemetseld in dezelfde lichte baksteen als die van de nieuwbouw kleedkamers.
In de komende maanden worden ook de toiletgroep, commissiekamer en keuken in de kantine opgeknapt. Zo wordt het straks een heel mooi nieuw geheel. Dit alles mag inmiddels wel een klein wonder genoemd worden. Want als het renovatieproject afgerond is, beschikt M.S.V.’71 over een schitterend nieuw sportcomplex.

En dat is dan binnen 4 jaar gerealiseerd; een grootse prestatie in verenigingsland. Een mooier cadeau voor de 50e verjaardag kan de zwart-witte club zich niet wensen.
Trots op een uniek staaltje saamhorigheid en inzet in de Steendijkpolder, stapten de wethouder en de raadsleden weer op de fiets. Met dank aan hun bezoek en aandacht voor onze vereniging.

Comments


bottom of page