top of page

Geslaagd Bedrijfsvoetbaltoernooi bij M.S.V.’71 eindigt met prachtige gift aan Voedselbank Maassluis


Het was een drukte van belang afgelopen zaterdag bij M.S.V.’71 met heel veel blije gezichten. Het team van De Verzuimregisseurs was in zijn nopjes, omdat zij winnaar werden van het Bedrijfsvoetbaltoernooi die dag. Het bestuur van M.S.V.’71 was superblij met het bedrijf HM Group, dat een contract tekende om voor de komende 3 jaar de nieuwe hoofdsponsor van M.S.V.’71 te zijn. En mevrouw Joke Cats werd verblijd met een cheque van 2750 euro voor de voedselbank Maassluis, waar zij zich al heel veel jaren sterk voor maakt.


Bedrijfsvoetbal Toernooi

Veel stralende gezichten dus op het zonovergoten sportpark van M.S.V.’71, waar om half 10 die ochtend werd gestart met het jaarlijkse Bedrijfsvoetbaltoernooi. Elf teams verschenen er aan de start, waaronder ook enkele gemengde teams. Er werd gespeeld op een klein veld met 7 tegen 7. Mooi aan dit gezellige en sportieve toernooi was het feit dat er gespeeld werd zonder scheidsrechters. De teams bepaalden onderling of er sprake was van een overtreding, hoekschop of uitbal. Dat ging voortreffelijk. Alleen bij de finale was er wel een scheidsrechter aanwezig. Henk Smit had weinig moeite om ook dit sportieve duel in goede banen te leiden.


Arno van Zweden in actie voor Cum Laude Events


Familiebanden

We zagen een groot aantal familiebanden in de divers teams. Zoals Martin en Arno van Zweden bij Cum Laude Events. Dochter Marieke speelde bij concurrent de Boer mee. De Verzuimregisseurs hadden vader Paul (als coach) en zoon Jeremy (als speler) in de gelederen. Bij Kugeko Maassluis waren Vader Dave en zoon Nick Warnaar vertegenwoordigd, waar ook dochter Lisa en vader Mike mee speelden. Voor Directeur/ Eigenaar Mike Warnaar duurde de deelname slechts een paar minuten, want toen moest de oud-voetballer van M.S.V.’71 en VDL helaas al met een blessure naar de kant. Bij het team van Hoveniersbedrijf de Boer waren vader (Robbert) en dochter (Jordan) Rottier van de partij. Hetzelfde geldt voor vader (Vincent) en dochter (Lindsy) de Jong. En ook vader (Ramon) en zoon (Mike) Weeling speelden mee bij Hoveniersbedrijf de Boer. Evenals Maurice (vader) en Kevin (zoon) van Zandvliet, terwijl moeder Anouschka zich achter de bar in het zweet werkte. Dat gold ook voor Vanessa vd Boogert, die haar dochter Josephine bij de Boer zag spelen Dit Hoveniersbedrijf had zoveel spelers en speelsters dat er niet voor elke speler een shirt was. Het gevolg was dat er bij het inbrengen van wissels ook van shirt gewisseld moest worden. Vader (Sjaak) en zoon (Jack) van der Vlugt waren er ook. De oudste als medeorganisator van het toernooi en de jongste als deelnemer.

Het bedrijf Motivated People van eigenaar Assad Mohunlol was zo gemotiveerd dat zij met 2 teams aan de start verschenen. Ook hier was sprake van een familieband. Want naast Assad speelde ook broer Nasser mee bij Motivated People. Namens de firma Wallcare waren vader en zoon Frerichs aanwezig. Niet als speler. Vader Hans stond achter de Hamburgerkraam en zoon Joey was met dochter Julie als toeschouwer aanwezig.


Winnaar De Verzuimregisseurs

Nadat het team van de Verzuimregisseurs de kruisfinale tegen Odenkirchen Hekwerk had gewonnen en in de andere kruisfinale Vlugwerk via strafschoppen te sterk bleek voor Cum Laude Events mochten De Verzuimregisseurs en Vlugwerk in de finale bepalen wie de winnaar van dit toernooi zou gaan worden.


Doelman Cas Barth van Vlugwerk bleek bij de strafschoppen een te grote sta in de weg voor Cum Laude Events


Dat bleek uiteindelijk De Verzuimregisseurs. Het team van coach en eigenaar Paul van Loenen was met 4-2 te sterk voor Vlugwerk. Aanvoerder Ben Wesselius mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Als de Verzuimregisseurs erin slaagt om ook volgend jaar beslag te leggen op de eerste plaats, dan mogen zij deze felbegeerde trofee houden.


Het winnende team van de Verzuimregisseurs


Nieuwe Hoofdsponsor.

Terwijl het toernooi nog in volle gang was, vond er in de bestuurskamer van M.S.V.’71 een andere leuke gebeurtenis plaats. Daar kwamen M.S.V.’71 en het bedrijf HM Group een nieuw 3-jarig hoofdsponsorcontract overeen. Directeur Marco de Groot was namens HM Group aanwezig om het contract te tekenen. Voor die gelegenheid had hij zijn jongste dochter meegenomen. Ook zij was blij deze middag, want zij kreeg een knuffelkoetje, de mascotte van M.S.V.’71. De heer de Groot vertelde desgevraagd dat hij het superleuk vindt om met zijn bedrijf goede doelen te sponsoren. Reclame maken voor zijn bedrijf is niet het hoofddoel. Iets terugdoen voor de maatschappij en mensen, die het nodig hebben blij maken. Daar gaat het veel meer om. M.S.V.’71 zal zich daarom als tegenprestatie voor de sponsoring inzetten voor een goed doel. In dit geval de Voedselbank Maassluis. Binnenkort meer hierover op onze website.


Marco de Groot tekent namens HM Group het sponsorcontract


Voedselbank Maassluis

De daad werd onmiddellijk bij het woord gevoegd. Want na de prijsuitreiking van het bedrijfsvoetbaltoernooi kreeg mevrouw Joke Cats van de Voedselbank Maassluis 2 cheques uitgereikt. Een cheque ter waarde van 250 euro opgebracht door het bedrijfsvoetbal toernooi. En een cheque ter waarde van 2500 euro opgebracht door de M.S.V.’71 Megaweek.


Wethouder Sjoerd Kuiper (rechts) is vol lof over het initiatief van M.S.V.'71


Wethouder Sjoerd Kuiper van o.a. Lokaal Armoedebeleid was lovend over het initiatief van M.S.V.’71. “Deze club verdient een groot compliment. Het is een gezellige vereniging met het sociale hart op de goede plek. Een club, die iets terug wil doen aan de maatschappij. Dat verdient alle lof”.


Na de officiële plichtplegingen was het nog lang gezellig op het sportpark van M.S.V.’71. Niet in de laatste plaats door het leuke optreden van zanger Roy van der Sar, tevens spits van Lyra.


De organisatie van het bedrijfsvoetbal toernooi wil graag alle vrijwilligers, die deze gezellige dag mogelijk hebben gemaakt heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Met name het bar- en keukenpersoneel verdient een geweldige pluim voor hun grote inzet.


Aad Cordia maakte foto's van dit evenement. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link M.S.V.'71 bedrijfsvoetbal toernooi 2023


Σχόλια


bottom of page