Geslaagd schoolvoetbal toernooi groep 6 bij M.S.V.’71

Nadat Excelsior’M gastheer was geweest voor de groepen 7 en 8 van het jaarlijkse schoolvoetbal toernooi in Maassluis, was het afgelopen woensdag 29 maart de beurt aan M.S.V.’71 om de organisatie op zich te nemen. Groep 6 ging in de Steendijkpolder als eerste van start.

Over het weer viel niet veel te klagen. De temperatuur was goed en het was droog. Alleen het zonnetje ontbrak. Maar dat mocht de pret niet drukken. Achttien teams hadden zich ingeschreven verdeeld over 2 jongens poules van 4, 1 meisjes poule van 5 en 1 gemengde poule van 5.

Het toernooi was goed georganiseerd en verliep soepel. Toen de poule wedstrijden achter de rug waren moest er in halve finales en finales gestreden worden om de felbegeerder bekers.

Ichthus winnaar bij de meisjes

Bij de meisjes ging de finale tussen de Ichthus en het Balkon. Eerstgenoemde won met 3-0 en mocht zich voor een jaar de beste van Maassluis noemen bij groep 6. Als nummer 3 eindigde de Groene Hoek, die met 4-0 won van de Westhoek.

KAS wint bij de mIxed teams

Bij de mixed teams bleek de Kardinaal Alfrinkschool uiteindelijk de beste te zijn. Zij wonnen de finale van de Dijck met 2-1. Op de 3e plaats eindigde de Regenboog, die met 3-1 zegevierde over de Kindertuin.

Westhoek de sterkste bij de jongens

In de strijd om de begeerde titel schoolvoetbal kampioen van Maassluis bij groep 6 ging de finale tussen Panta Rhei en de Westhoek. Laatstgenoemde trok na een spannende wedstrijd aan het langste eind.

M.S.V.’71 dankt alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om dit schoolvoetbaltoernooi te kunnen spelen. Zaterdag a.s. op 5 april wordt er bij M.S.V.’71 gespeeld door groep 5. En een week later zijn de groepen 3 en 4 aan de beurt.

Jolande van der Burg maakte een foto reportage van het toernooi bij groep 6. Deze zijn via bijgaande link https://ap.lc/O9W6W te bekijken. Mochten er foto’s bijzitten waarvan mensen niet willen dat ze gepubliceerd worden, geef dit dan aan bij onze webmaster Nico van der Lelij (nicovdlelij@gmail.com) en die zorgt er dan voor dat de desbetreffende foto’s van de website verdwijnen