top of page

Geslaagde NL Doet dag bij M.S.V.'71!


Zaterdag 29 mei jl. waren weer veel MSV-ers in touw tijdens de jaarlijkse NL Doet dag.


Zo'n 15 vrijwilligers werden rond 9:00 uur met open armen ontvangen door ons onderhoud- en bouw middelpunt Hans Frerichs en steun en toeverlaat Jeroen van Dun. Er stonden dit keer drie projecten op het programma maar er is onder een stralend zonnetje uiteindelijk meer werk verzet.

Zo is de boeirand van onze kantine geschuurd en opnieuw geverfd en alle oude buitenmuren van onze kantine zijn voor gestreken en klaar om geverfd worden. In onze kantine werd verder gewerkt aan de steigerpijp afwerking boven de bar.

Hier kan nu verlichting aan bevestigd worden. Ook werden de laatste kozijnen van de deuren geverfd. Buiten zijn alle reclameborden langs onze toegangsweg grondig schoongemaakt.En 'good old´ Klaas van Spelden heeft een aantal kapotte doeltjes vakkundig en professioneel gelast. Deze hulp van onze trouwe 1e elftal grensrechter uit de jaren 80 en 90 was natuurlijk zeer waardevol.
Ons 'derde' (zat. 3) was deze mooie dag erg goed vertegenwoordigd met maar liefst 7 klussers; Ronald, Loek, Bas, Kees, Henk, Sunil en Martin. Vanuit ons jeugdkader stak Erik Barth zijn handen flink uit de mouwen. En 'onze' Vanessa nam het laatste schilderwerk op zich en zij mag inmiddels wel de titel huisschilder opspelden na al het verfwerk van de afgelopen maanden; grote klasse!


In de loop van de ochtend bood onze wethouder Sjoerd Kuiper ook zijn vrijwillige hulp aan ons en Unitas'63 aan.

Dit werd natuurlijk zeer gewaardeerd. De handballers waren met een groep vrijwilligers hun 'dug outs' aan het opknappen.
Rond 11:00 uur was er nog een spontaan en geïnteresseerd bezoek van onze burgemeester; Edo Haan met zijn vrouw. Zij waren onder de indruk van de metamorfose van ons fraaie sportcomplex, met de complimenten voor onze grote inzet hiervoor.


Rond 13:00 uur werd een wederom geslaagde NL Doet dag met een mooi resultaat voor onze club afgesloten.


Wij danken ieder voor zijn of haar inzet, want het motto blijft; velen handen maken licht werk.


Het bestuur M.S.V.'71Comments


bottom of page