top of page

Geweldige start van 26e M.S.V.’71 Megaweek!


Op het moment van dit schrijven zitten de eerste vier activiteiten van de Megaweek bij M.S.V.’71 er alweer op. Met vele vrijwilligers is vrijdag 21 april voor de 26e keer de feesttent opgebouwd. De grote klus werd onder een heerlijk voorjaarszonnetje met veel enthousiasme geklaard.


Mega Nacht van M.S.V.'71

Zo kon een dag later een uitverkochte tent genieten van een gezellige Nacht van M.S.V.’71. De Joost mag het Weten feestband, Ad van Opstal en Ruth Jacott maakten er één groot feest van. Een kleine 1000 bezoekers genoten van de opperbeste sfeer in de tent.


Mega Meezing Spektakel

Zondagmiddag 23 april stond de Mega Meezingmiddag op het programma. Samen met het Waterwegkoor Maassluis, de Smarties uit Vlaardingen en zanger Ray Martin werd het een heerlijke middag in tent. Zo’n 200 liefhebbers zongen in de tent luidkeels mee met verschillende hits. Tussen de koren door vermaakte zanger; Ray Martin het publiek met bekende evergreens en golden oldies. Met het M.S.V.’71 lied als mooie meezing afsluiter werd het een zeer geslaagde middag.


Mega Kindermiddag

Jongstleden maandagmiddag is de tent volgelopen met kinderen en ouders, opa en oma’s voor de jaarlijkse Kindermiddag. Goochelaar Jerry vermaakte de tent met zijn fantastische trucks en grappen. Tot groot genoegen van de kinderen was Japie de aap ook weer van de partij. Aansluitend was het tijd voor de Kinderbingo met gave prijzen. Na afloop werd iedereen, zoals altijd, getrakteerd op een ijsje.


Mega BIngo

In de avond moesten werkelijk alle stoelen en tafels worden bijgezet om de meer dan 300 bingo liefhebbers plaats te bieden voor de Mega Bingo in de tent. De record opkomst was overweldigend en stemming zat er goed in. De vele prachtige prijzen deden de rest van de Bingo avond meer dan slagen. Met dank aan alle sponsors en vrijwilligers.


Comments


bottom of page