top of page

Gezellige vrijwilligers barbecue luidt zomerstop in


Zaterdagavond 1 juli stroomde het MSV-terras vol vanwege een heerlijke barbecue voor alle vrijwilligers van onze vereniging.

Met deze bijeenkomst werd het voetbalseizoen 2022-2023, onder het genot van een hapje en drankje, in ontspannen sfeer afgesloten.

Zo’n 50 vrijwilligers genoten van een gezellige avond met goed eten en een leuk optreden van zanger; John Dame.

Voorzitter Pieter Hoogenraad, die aangaf met zijn laatste periode als preses van onze vereniging bezig te zijn, bedankte alle vrijwilligers voor hun belangrijke inzet voor MSV.

Het is een cliché; maar een vereniging kan echt niet zonder!

Daarna werd Maarten Voortman door het bestuur enorm bedankt voor zijn grote verdiensten voor onze club.


Hij zag de afgelopen zes jaren gedurende het seizoen elke zaterdag om 7:00 zijn MSV tot leven komen, zoals hij het zelf mooi verwoordde. Maarten coördineerde alle wedstrijden en scheidsrechters. Hij zette de velden uit en keurde ze indien nodig. Daarnaast verzorgde hij de veld en kleedkamer indeling en ving op wedstrijddagen de teams en scheidsrechters op. En dat alles met trouw en plezier!


Maarten doet een stapje terug als wedstrijdsecretaris maar hij blijft onze club trouw met o.a. klussen op ons sportcomplex en bardiensten voor het Waterwegkoor op maandagavond.

Onze dank aan Maarten voor zijn inzet de afgelopen jaren is groot.


Aansluitend was er een culinair hoogstandje van onze eigen ‘Hans den Blijker’; die de aanwezige verblijde met een sliptong van uitmuntende kwaliteit.


Met een ijsje en opbouwende Nederlandstalige hits bleef het nog lang gezellig vertoeven op het zwart/witte terras.

Op naar het seizoen 2023-2024. Eind juli start onze selectie weer met trainen en medio augustus volgt onze jeugd en de rest van vereniging.

Zaterdag 26 augustus starten we het nieuwe seizoen met een leuke ‘derby day’; een feestdag voor alle MSV-ers. Meer hierover elders op onze website.

Nogmaals dank aan alle leden, vrijwilligers, sponsors en donateurs voor hun inzet en steun aan onze club.

Wij wensen iedereen een mooie zomer en vakantietijd toe!

Het bestuur van M.S.V.’71.

Opmerkingen


bottom of page