top of page

Grote aanwas voor onze Club van 71!Al vele jaren ontvangt onze vereniging steun vanuit de ‘Club van 71’. Een groep geweldige MSV’ers die onze club een warm hart toedragen.


Het initiatief voor deze mooie steunclub is voortgekomen vanuit onze leden. Als tegenhanger van de bekende ‘clubs van 50 en 100’, werd er destijds uiteraard voor 71 gekozen.

Ieder lid van de ‘Club van 71’ verkrijgt voor het jaarlijkse bedrag van €71,- een naamsvermelding op het ‘Club van 71’ bord bij de entree van onze kantine.


Van de jaarlijkse donaties heeft MSV al de nodige nuttige investeringen kunnen doen.

Zo is er al eens een bladblazer en buitenmeubilair aangekocht, de fietsenstalling opgeknapt en recent is er een nieuwe muziek speakerset gekocht. Ook ons kassasysteem is aangeschaft destijds door de middelen van de Club van 71.


Wij zijn alle ‘Club van 71’ leden hiervoor zeer dankbaar.

De afgelopen periode is het aantal leden van de ‘Club van 71’ flink toegenomen.

Zeker na de reünie in de tent, vanwege ons 50-jarig bestaan, kwamen er veel nieuwe aanmeldingen bij. Ook een aantal oud MSV leden, wat heel erg leuk is en betekent dat het zwart/witte gevoel sterk is.


Maar er kunnen en mogen natuurlijk nog meer MSV-liefhebbers bij op het bord. Op naar de 71 leden, want is dan het ‘Club van 71’ bord vol, dat zou gaaf zijn!


Periodiek worden de ‘Club van 71’ leden uitgenodigd voor MSV-activiteiten of wedstrijden van ons vlaggenschip.


Wil je ook lid worden van onze fantastische ‘Club van 71’ en jaarlijks €71,- doneren voor MSV?


Neem dan contact op met Jacques vd Vlugt; tel. 06-54717942


Onze dank is groot, het bestuur van M.S.V.’71

Comments


bottom of page