top of page

Grote dank aan MTS Euro Products


Al 25 jaar is Euro Products sponsor van onze vereniging en de Megaweek. Dat blijkt ook nu weer tijdens de afronding van de grote renovatie van onze (oude) kleedkamers en kantine.


Want, net als twee jaar geleden in de nieuwe kleedkamers, zijn wij ook nu verblijd met fraaie sanitaire producten van top ‘Euro Products’ kwaliteit.


Wij ontvingen onlangs namelijk een pallet vol met hand en zeep dispensers, air verfrissers, wc rolhouders, prullenbakken, wc borstels etc. Dit alles in een chique donker grijze kleur die goed past bij onze nieuwe huisstijl.


De afgelopen week is alles vakkundig geïnstalleerd door een aantal geweldige vrijwilligers. Het ziet er allemaal picobello uit in onze toiletruimtes.

De maatschappelijke betrokkenheid van Euro Products directeur; Gerrit Malipaard is enorm groot.

Veel Maassluise en regionale verenigingen ontvangen op verschillende manieren steun van het erkende Maassluise bedrijf. Het vele vrijwilligerswerk wordt door Malipaard daarmee gewaardeerd en ondersteund. Euro Products sponsort M.S.V.’71 al tientallen jaren. Zo was het bedrijf o.a. hoofdsponsor van onze Megaweek en is het momenteel shirtsponsor van onze jeugdafdeling. Als dank voor de trouwe steun prijkt Euro Products prominent op onze tribune.


Euro Products is een bedrijf dat actief is op de markt van de professionele reinigingsproducten. Het bedrijf levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen.


Wij danken Gerrit en zijn mooie bedrijf; Euro Products voor de grote steun!


Het bestuur van M.S.V.’71

Comments


bottom of page