top of page

Herman bedankt!


Aan het einde van het seizoen 2019 – 2020 heeft Herman de Blij besloten om, na decennia trouwe dienst, afscheid te nemen van zijn rol als zaalcoördinator. In de eerste periode deed Herman dit samen met Jacob Adriaanse, maar de laatste jaren regelde Herman alleen alle thuiswedstrijden van de M.S.V. ’71 zaalteams. Elke maandagavond verzorgde Herman alle voorbereidingen, zodat de teams zich alleen maar hoefde te concentreren op het spelen van de wedstrijd zelf. En naast al die voorbereidingen, heeft Herman door de jaren heen ook de nodige wedstrijden gefloten.


Door de Corona maatregelen is het er helaas nog niet van gekomen om Herman tijdens een gezamenlijk evenement te bedanken. We hadden graag een gezellig zaalvoetbaltoernooi als afscheid georganiseerd. Afgelopen maand is Herman echter door Martin (aanvoerder van het derde) toch in het zonnetje gezet. Om hem te bedanken hebben we namens alle zaalteams Herman het M.S.V. ’71 jubileumshirt aangeboden met zijn eigen naam.

Ook via deze weg willen we namens M.S.V. ’71 in het algemeen, en alle zaalteams in het bijzonder, Herman van harte bedanken voor al die jaren als zaalcoördinator. Hopelijk komt dat afscheidstoernooi er binnenkort alsnog!

Comments


bottom of page