top of page

Hoofdsponsor Segment feliciteert M.S.V.'71 met 50-jarig Jubileum

Het is vandaag (8 maart 2021) precies 50 jaar geleden dat onze fijne club werd opgericht. Een mooie mijlpaal voor onze gezellige en bloeiende vereniging. Dat ons jubileum niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit het aantal felicitaties die wij hebben mogen ontvangen. Hartelijk dank daarvoor. Een van de felicitaties is van onze Hoofdsponsor Segment. Het verhaal van directeur Nico van Dijk en zijn vrouw Manja van Dijk Don is een geweldig hart onder de riem en stimuleert ons bijzonder om op de ingeslagen weg door te gaan. Hierbij de felicitatie van hoofdsponsor Segment.

Aan het bestuur en alle leden van M.S.V.’71

Van harte gefeliciteerd met het 50-jarig bestaan van de club. Een club waar Segment zich als hoofdsponsor enorm mee verbonden voelt. En dat heeft alles te maken met de cultuur binnen de vereniging. Met bewondering hebben wij het afgelopen jaar vele leden van de club hard zien werken aan de verbouwing van de accommodatie. Een prestatie van jewelste! Juist in een jaar waarin leden niet volop dat konden doen waarvoor ze lid zijn, voetballen, hebben zij zich ingespannen voor de verbetering en verfraaiing van de kantine en de kleedkamers. Dit is een bewijs van grote sociale betrokkenheid. Misschien mogen we dat wel zien als de grootste prestatie van M.S.V.’71.
Het is het bewijs dat een vereniging bestaat uit mensen, mensen die met elkaar een verband vormen. Het is de samenwerking tussen deze mensen die leidt tot waarneembare prestaties, sportief en sociaal. Daarbij siert het M.S.V.’71 dat het streven naar goed presteren gezien wordt als het doel; de weg naar goed presteren is daarmee belangrijker dan het doel zelf. Het gaat om het plezier dat mensen beleven aan het zo goed mogelijk presteren in een prettige omgeving. En het is een groot compliment waard dat de leden van M.S.V.’71 met elkaar die prettige omgeving al jaren weten te creëren. Overigens niet alleen binnen de club. Met het organiseren van de Megaweek draagt de vereniging al jaren bij aan het sociale leven in Maassluis. Een feestweek die van grote betekenis is. En ook hier zien we weer dat vele leden zich vrijwillig met heel veel energie inzetten voor de eigen vereniging en velen daarbuiten.

Wij wensen M.S.V.’71 nog vele mooie jaren toe; dat vele leden -en ook niet-leden- nog maar jaren mogen genieten van deze fantastische club!

Met vriendelijke groet,

Nico van Dijk en Manja van Dijk-Don

Comments


bottom of page