top of page

HOV/DJSCR 35+ M.S.V.'71, (1-0) 2-0 Abduh breekt sleutelbeen.

Een wedstrijd tegen het Rotterdamsche HOV/DJSCR is altijd moeilijk, de thuiswedstrijd werd met 1-0 verloren en ook deze keer had MSV'71 het moeilijk tegen deze mannen. HOV viel aan en MSV'71 verdedigde prima. Stevige duels werd op het middenveld uitgevochten en bij een voorzet van Hamit op Abduh die de bal wilde koppen kwam Abduh ongelukkig neer op zijn schouder waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht waar bleek dat zijn sleutelbeen was gebroken.


Met een sleutelbeenbreuk wordt Abdu van het veld begeleid.

Maar HOV wist het MSV'71 doel toch te vinden. Een afstandsschot van zeker 25 meter van de spits van HOV verdween onhoudbaar voor Kemal in de kruising, 1-0.

De rust brak iets eerder aan dan de klok aangaf want de prima leidende scheidsrechter was het gezeur in het veld zat, met name de nummer 3 van HOV had steeds commentaar en kon prima toneelspelen, de scheids stapte parmantig van het veld en stapte in zijn auto.

Na de thee had HOV een vervanger gevonden die het ook prima deed. Een zelfde spelbeeld, een aanvallend HOV en een counterend MSV'71.

In de 58e minuut weet HOV de 2-0 te scoren, een vrijeschop net buiten de 16 moest Kemal lossen en van dichtbij schoot HOV raak.


Van dichtbij is Kemal kansloos

Okan werd wel steeds gelanceerd via de perfecte uittrappen van Kemal maar kreeg geen kans te scoren.


Okan wordt zwaar gehinderd bij zijn acties.

Ilyas was nog het dichtst bij een doelpunt, uit een prima bal van Hamit kon Ilyas vrij op doel koppen maar de bal ging rakelings naast,

Weer waren de gemoederen iets verhit na een buitenspelgeval waarna de scheidsrechter het wel genoeg vond en affloot en ineens was alles weer oke en was iedereen weer vrienden.

In deze zware competitie met 9 ploegen die 3 maal tegen elkaar spelen staat MSV'71 op een keurige 3e plek.

Zondag vrij en woensdagavond uit bij Pretoria R voor de beker en zondag 25 februari de inhaalwedstrijd uit tegen CWO.

We wensen Abdurrahman beterschap en een snelle genezing van zijn breuk.

Comentarios


bottom of page