top of page

Hoveniersbedrijf den Boer trotse jubileumsponsor


Het gezin den Boer maakt al vele jaren actief deel uit van onze zwart/witte familie. Zo zijn Rene en Anky den Boer samen trouwe medewerkers van de barcommissie en zijn ze jaarlijks ook twee grote steunpilaren van onze Megaweek. Daarnaast staan ze eigenlijk altijd klaar voor M.S.V.’71. Dit geldt inmiddels ook voor zoon Dylan, ook hij zet zich graag in voor ‘hun’ club.

Gedurende het seizoen verrichten vader en zoon de nodige (hoveniers) werkzaamheden in en rondom ons sportcomplex. Ze houden o.a. het groen en bestrating bij rondom onze opstallen en bevestigen de reclameborden. Onlangs hielpen ze ook bij het opzetten van de frames van de 'kleine' mega tenten ter verruiming van ons terras.


Daarnaast sponsort Rene den Boer met zijn drukke Hoveniersbedrijf onze vereniging al heel wat seizoenen op verschillende manieren. Naast het hovenieren en bijhouden van het groen draagt het bedrijf altijd zijn steentje bij aan de Megaweek en de club met acties en donaties. De komende 3 seizoenen staat het kleurrijke bedrijfslogo mooi op de achterzijde van het fraaie jubileumtenue t.g.v. 50 jaar MSV.

Den Boer Hoveniersbedrijf heeft sinds de oprichting in 2014 al heel wat MSV-ers verblijd met hun groenvoorziening en/of bestrating. In 6 jaar tijd heeft Rene met zijn inzet, kennis en passie voor het ‘groene vak’ een mooie portefeuille aan tevreden klanten opgebouwd. Inmiddels is het een echt familiebedrijf geworden. Dylan is onder de armen van zijn ervaren vader, ook actief als hovenier. En ze hebben het druk want ze zijn beiden dagelijks aan de slag in de regio. En Anky verzorgt de administratie.

Kortom een geweldig bedrijf met een zeer goed zwart/wit hart voor onze vereniging. Daar zijn we heel blij mee.

Met grote dank voor alle steun aan de familie den Boer en het Hoveniersbedrijf.

Het bestuur van M.S.V.'71.

Comments


bottom of page