top of page

Hulde voor alle 'renovatie' vrijwilligers


"Wat is het gaaf, wat wordt het mooi en wat is M.S.V.'71 goed bezig" zijn veel gehoorde reacties op ons renovatieproject.Vanaf begin april wordt er elke zaterdag door veel vrijwilligers aan het grote renovatieproject gewerkt. De steun en inzet is echt geweldig en draagt bij aan een goed en mooi verenigingsgevoel. We doen het samen met veel MSV-ers en dat versterkt de saamhorigheid. De hulp aan de renovatie komt dan ook uit bijna alle gelederen van onze vereniging. Grote klasse!
Naast de bekende vaste waarden en bestuursleden hebben een flink aantal selectiespelers een groot aandeel in de renovatie. Ook de harde kern van ons vrouwenelftal en onze vrienden van Unitas'63 helpen mee.
En afgelopen zaterdag kwam daar een hulp offensief van ons 3e zaterdagelftal bij. Met vijf man sterk bewezen zij de club een grote dienst! We praten inmiddels over zo'n 50 verschillende vrijwilligers die geholpen hebben. Dit is in één woord; fantastisch!Inmiddels is de opbouw in volle gang en is er steeds meer zichtwerk te zien. Onder andere het hoge zwarte plafond in onze kantine is erg fraai geworden. En ook onze nieuwe keuken wordt een plaatje om te zien.Kom gerust kijken op de club of help een keertje mee want er is nog genoeg werk te verzetten. Onder de noemer; 'vele handen maken licht werk' gaan we de komende weekeinden door.
Elke zaterdag kan er geklust worden. We starten om 9:00 uur en stoppen rond 13:00 uur en de verzorging is uit de kunst.

Op naar een mooi jubileumseizoen 2020-2021 in een top accommodatie voor M.S.V.'71.

Onze dank en trots is groot!

Het bestuur van M.S.V.'71

Jolande van der Burg maakte bijgaande foto reportage https://bit.ly/2DC6yCg

Commentaires


bottom of page