top of page

Ben Wesselius, Kevin Edmilson Santos en Jeremy van Loenen prijswinnaars bij M.S.V.'71


In verband met Corona zijn de afgelopen 2 voetbalseizoenen niet op de gebruikelijke manier afgesloten. Er was geen eindstand, er waren geen kampioenschappen, geen degradaties en bij M.S.V.'71 ook geen bekendmaking van de meest talentvolle en meest waardevolle spelers.


De technische staf van M.S.V.'71 vond het een goed idee om deze prijsuitreiking toch te doen plaatsvinden. Dat vond afgesloten zaterdag plaats na afloop van een uitgebreide lunch, die voor de volledige selectie en begeleiding was verzorgd door Vanessa, Ankie en Karin. Grote klasse dames. Heel veel dank daarvoor.

Trainer Paul van Loenen gaf aan, dat hij en met hem vele anderen ervan balen dat corona figuurlijk de afgesloten tijd al zoveel roet in het eten heeft gegooid en dat ook nu de voetbal toekomst weer erg onzeker is. Ondanks dat wilde hij toch graag de bekendmaking van " beste" spelers van de afgelopen seizoenen bekendmaken. Harry van Kapel, de trainer van het seizoen 2019/2020 was speciaal uit Schiedam naar Maassluis gekomen om hem hierbij te assisteren.Harry van Kapel (links) en Paul van Loenen (rechts)


Een aantal "voetbalkenners" binnen de club hadden hun stem uitgebracht om te bepalen wie in de desbetreffende categorie de beste speler was. Normaal waren dat 2 categorieën. Het grootste talent en de meest waardevolle speler. Maar speciaal voor deze gelegenheid was daar een categorie aan toegevoegd. De kei van het jaar.


Kevin Edmilson Santos.

De prijs voor het grootste talent ging naar Kevin Edmilson Santos. Toen Paul van Loenen dit inleidde werd al heel snel duidelijk dat het om Kevin ging. Van Loenen zei: " Hij is de koning van de assist, scoort veel, is razendsnel, bijna niet bij te houden en ook nog jong". Jij hebt de prijs als talent van het jaar dan ook meer dan verdiend Kevin Edmilson Santos".Kevin Edmilson Santos (rechts) krijgt de prijs voor het grootste talent


Ben Wesselius

Een van de "voetbalkenners", die jaarlijks een lijstje van beste spelers mocht inleveren was Jan Poulus. Alle jaren nomineerde hij Ben Wesselius. Maar nooit eerder kwam de verdediger in aanmerking voor zo'n prijs. Deze keer wel. Paul van Loenen daarover:" Hij staat symbool voor werklust, een echte MSVer, het is de man met de mooiste bijnaam van M.S.V.'71 namelijk Bendinho, in welk elftal je hem opstelt maakt hem niet uit, hij speelt waar de trainer hem nodig heeft, hij kan verdedigen als de beste en is ook nog eens een heel aardig persoon. Kortom Ben Wesselius jij bent de kei van het jaar van deze selectie".De Kei van het Jaar Bendinho oftewel Ben Wesselius


Jeremy van Loenen

Harry van Kapel was degene, die de prijs voor de meest waardevolle speler van de afgelopen 2 seizoenen mocht uitreiken. Deze eer viel te beurt aan Jeremy van Loenen. Eerder won Jeremy de prijs voor talent van het jaar al eens. Dat was in het seizoen 2018/2019. Nu kwam " de zoon van" dus als meest waardevolle speler uit de bus. Hij kan op bijna alle posities in het elftal uit de voeten. Heeft een 100% trainingsopkomst en was ook nog eens topscorer. Reden genoeg om deze eervolle prijs aan Jeremy van Loenen uit te reiken.Jeremy van Loenen werd verkozen tot meest waardevolle speler


Tot slot gaf trainer Paul van Loenen nog aan in verband met de nieuwste corona ontwikkelingen geen enkel idee te hebben hoe het verder zal gaan met de lopende competitie. Hoe dan ook wenste hij iedereen heel fijne feestdagen en een goede gezondheid toe.

Comments


bottom of page