top of page

Jeugd geniet met volle teugen op onderling voorjaarstoernooi bij M.S.V.'71


Op zaterdag 17 april organiseerde M.S.V.'71 een voorjaarstoernooi voor haar jeugd van 6 tot 13 jaar. Bijna 130 jeugdleden en vriendjes en vriendinnetje speelden op een zonovergoten M.S.V.-complex een 4-tegen-4 toernooi in drie leeftijdscategorieën.

De teams waren ingedeeld in landenpoules en zo speelden wij in een ochtend de Duitse, Franse, Engelse, Spaanse, Portugese en Italiaanse competities uit en aansluitend nog een mini Champions en Europa League.
Tussendoor hadden de spelers tijd om hun krachten te meten tijdens latjetrap en hooghouden. De nodige ontspanning vonden de kinderen op de stormbaan en luchtkussen, waarna zij zich konden laven aan popcorn en limonade.

Met de hulp van veelM.S.V.'71 vrijwilligers en een grote groep ouders werd alles in goede banen geleid.

Rond 13 uur sloot voorzitter Pieter Hoogenraad het toernooi af met de uitreiking van de prijzen.

Tijdens de zomervakantie zullen er op de zaterdagen 17 juli, 31 juli en 14 augustus ook (voetbal)activiteiten zijn op het MSV-complex voor zowel leden als niet-leden.


Houd de MSV-website en social media hiervoor in de gaten.


Petra Arntz, Jolande van der Burg en Sandra Teunisse maakten foto's van ditleuke evenement. Deze zijn via bijgaande link te bekijken. Het kan zijn dat ouders het vervelend vinden dat er foto)s) van hun kind hier worden getoond. Geef dat even door via contactformulier op deze website. In dat geval zullen we de desbetreffende foto(s) verwijderen. https://1drv.ms/u/s!Ao-BphXObcHDxG_Vt_mHgM-cx_3a?e=UOV1tS

Comments


bottom of page