top of page

JO13-2 het wonderteam van M.S.V.’71


De basis van ons 2e JO13 team bestaat uit 8 spelers vanuit ons JO13-4 elftal wat vorig seizoen, met geen enkele overwinning, kampioen doorzetten werd! Zo vormen Rick, Boaz, Joshua, Ruby, Sander, Ivar, Aleksandr en Marley de basis van het leuke team.

Inmiddels boekte het JO-13 elftal afgelopen zaterdag in Maasland hun tweede overwinning van het seizoen.


Na de mooie 10-6 winst in de derby op VDL JO13-2 begin september, moesten de zwart/witte boys en girl het om 8:30 uur in Maasland opnemen -tegen MVV Jo13-3.

Het werd een spectaculaire pot voetbal op het 2e veld van de rood/witten. Het was MSV dat via twee prima goals van spits Aleksander voor rust de leiding nam; 0-2.

Helaas verdween deze voorsprong na de rust als sneeuw voor de heerlijke najaarszon. Binnen 5 minuten kwamen de MVV-ers namelijk op gelijk hoogte; 2-2.


Maar hierna pakte onze JO13-2 de draad weer op. Halverwege de 2e helft liep het zwart/witte team van de jonge coach; Joey via fraaie treffers van Aleksander, Ivar en aanwinst; Luca, uit naar een ruime 2-5 voorsprong.


Daarnaast belandde ook nog een hard MSV-schot op de Maaslandse lat. Uiteindelijk scoorde MVV nog één maal tegen en zo werd de positieve eindstand; 3-5 voor MSV!

Wederom dus een goede overwinning van onze JO13-2! Wat een weelde voor oktober al 6 punten in de MSV tas! Grote klasse en ga zo door!

1 則留言


Toppers zijn het, alle 14. Het is echt leuk om te zien hoeveel plezier zij samen hebben. En hoe ze steeds weer stappen maken.

按讚
bottom of page