top of page

JO15-1 blij met inloop shirts van Kugeko


De jongens van JO15-1 hebben prachtige witte warmloopshirts ontvangen, gesponsord door Kugeko Maassluis. Deze shirts worden gebruikt voor de wedstrijd tijdens het warmlopen en konden zaterdag voor het eerst uitgeprobeerd worden bij de wedstrijd tegen Brielle JO15-1.

Het was de eerste wedstrijd van de tweede fase nadat de eerste fase met een keurige derde plek is afgesloten in de eerste klasse. Ook Brielle was als derde geëindigd in hun fase, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden!

Niets was minder waar. De defensie van MSV stond stevig en onze keeper Marco had ook een paar prachtige reddingen waardoor de nul lang vast kon worden gehouden. In de eerste helft benutte Zayed de kansen uiterst effectief en ging MSV de rust in met een 2-0 voorsprong.

Na de rust werd MSV direct onder druk gezet door Brielle en kwam het snel op 2-2. De jongens lieten zich gelukkig niet van hun stuk brengen en kwamen op 3-2 voorsprong. Het was een prachtige samenwerking van 2 middenvelders waarbij Damian langs 5 man slalomde, waarna de bal prachtig werd afgelegd . Voor Tom was het toen een koud kunstje om binnen te schieten. Na een goede pass van Kay kon de eindstand 4-2 gemaakt worden door Zayed, de ijverige spits die daarmee de wedstrijd

afsloot met een prachtige hattrick. De coaches Gary en Dave hebben een zeer sterk collectief gezien en MSV heeft loon na werken gekregen.Namens MSV speelden Marco, Jesse, Quincy, Bart, Matthijs, Kay, Nick, Tom, Damian, Matt, Tim, Luuk en Zayed.


Wij willen Kugeko nogmaals bedanken voor de prachtige shirts!


Comments


bottom of page