top of page

JO17 bezoekt sponsor BosDaalen


Transportbedrijf BosDaalen is sinds dit seizoen trotse (kleiding)sponsor van M.S.V.’71. BosDaalen is een groot internationaal transportbedrijf uit Maasdijk. Met ruim 125 vrachtwagens verzorgen zij de transport van bloemen, planten, groente en fruit binnen Nederland en naar Zwitserland, Duitsland en Frankrijk.


Op uitnodiging van BosDaalen heeft de JO17 afgelopen woensdag een bezoek gebracht aan dit mooie bedrijf. Om 17:00 uur werd het team verwacht aan de Transportweg 25 op het bedrijventerrein Honderdland.Presentatie

Na een hartelijk ontvangst door Angelie, die het team voorzag van drinken, koek en paaseieren kregen we eerst een presentatie van de directeur, Gerard van den Bos. Er werd verteld hoe het bedrijf is ontstaan en hoe het is gegroeid tot wat het nu is. Maar ook wat het bedrijf allemaal doet en welke mogelijkheden het bedrijf biedt aan (nieuwe) werknemers en voor vakantiewerk. Naast passie voor transport blijkt de directeur ook groot fan te zijn van Feyenoord en Hélène Hendriks.
Petje op, petje af

De presentatie werd afgesloten met een ‘petje op, petje af’ spel. Hiervoor had iedereen een stoere BosDaalen pet gekregen. De lastigste vraag bleek het oprichtingsjaar van Van Daalen Transport. Dit was in 1920. Uiteindelijk moest er een loting aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen. En dit was onze superspits Oskar.
Rondleiding

Daarna een rondleiding van de zeer enthousiaste instructeur Marcel Helmond. Eerst werd het kantoorgedeelte bezocht met als kloppend hart, de planning. Daarna de loodsen A en B waar volop bedrijvigheid was. Met elektrische pompwagens werden de producten op de juiste plekken in de loods klaargezet voor transport. Lopend over het terrein richting het chauffeurshotel (uniek in Nederland) was er de mogelijkheid een blik te werpen in de cabine van een vrachtwagen. Afsluitend nog een drankje en daarna weer terug naar M.S.V. ’71.


Een zeer leuk en geslaagd bezoek. BosDaalen, bedankt namens het hele team!


De JO17 van M.S.V. ‘71
Comments


bottom of page