top of page

Jubileumshirt voor Frank van The Ollie's


Als je jarig bent mag je trakteren, zeker als je 50 jaar geworden bent.

Zo werd onze trouwe sponsor; Frank Smits, van het altijd gezellige eetcafé The Ollie's, verrast met een jubileumshirt en attentie van M.S.V.'71. Dit als dank voor zijn grote steun in het heden en verleden aan onze mooie club. Als oud MSV-er was Frank hier natuurlijk heel blij mee.


Het unieke shirt heeft dan ook een prominente plaats gekregen in het sfeervolle 'sport' café. Frank verdedigde jarenlang onze zwart/witte kleuren zowel op het veld (3e elftal) als in de zaal. Na zijn voetbalcarrière was hij ook nog coach van ons eerste zaalteam. Verder tapte Frank, als vrijwilliger mee tijdens de eerste Megaweken. En ook langs de lijn steunde hij onze club als het er om ging. Kortom een 'good old' MSV-er en een grote voetbalvriend van velen in Maassluis.


Het gave en populaire jubileumshirt is ontworpen door 'onze' PR man; Jack vd Vlught. Het ontwerp is afgeleid van het shirt van het kleine MSV zusje uit noord Italië; Juventus. Vele MSV's en supporters hebben er een in bezit. Laten we hopen dat onze selectie er snel weer in mag spelen.

Net als dat alle horeca weer open kan en mag. Dan zal het vast storm lopen bij The Ollie's. Want een MSV shirt aan de muur is natuurlijk een bezienswaardigheid en zal veel liefhebbers trekken. Dan kunnen we proosten op 50 jaar MSV!


Wij danken onze grote vriend; Frank voor zijn mooie MSV verleden en zijn grote steun aan onze vereniging.

Comments


bottom of page