top of page

KG Systems sponsor M.S.V.’71 Jeugdtrainers


Tijdens de Megaweek is door onze pr-commissie een mooie driejarige sponsoroverkomst beklonken met Ferry Greeve van KG Systems uit Bergschenhoek.

 

Samen met zijn broer Bernardo, is het maatschappelijk betrokken bedrijf begaan met onze vereniging. Sinds dit seizoen voetbalt Nardo, de zoon van Ferry in ons leuke Jo13-2 team.

 

Het bedrijf uit de gemeente Lansingerland, kleedt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen alle jeugdtrainers van M.S.V.’71 aan met warme coachjassen.

 

Het logo van KG Systems zal prominent op de achterkant van de fraaie jassen verschijnen en op een reclamebord langs ons hoofdveld.

 

De broers Ferry en Bernardo zijn M.S.V.’71 goed gezind.  De broers waren beide ook te gast op de sfeervolle Mega sponsoravond in de tent.

 


 

KG Systems is ruim 25 jaar actief in deze branche met o.a.; kweektafelsystemen en interne transportsystemen. De organisatie is ontstaan uit het bedrijf genaamd; Kees Greeve Tuinbouwprojecten bv.

 

Kees Greeve Tuinbouwprojecten bv. is al bijna 50 jaar een begrip in het realiseren van complete tuinbouwprojecten. Uit deze organisatie zijn twee nieuwe organisaties ontstaan: KG Systems en KG Greenhouses.

KG Systems werkt geheel zelfstandig en - indien nodig - verbinden KG Systems en KG Greenhouses hun krachten. Hierdoor kunnen zij projecten geheel in eigen beheer turn key realiseren.

 Onze grote dank gaat uit naar Ferry en Bernardo voor hun mooie bijdrage en steun aan M.S.V.’71 de komende jaren met hun bedrijf KG Systems.

 

Het bestuur van M.S.V.’71.

 

 

Comments


bottom of page