top of page

Kugeko opent fraai nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein De Dijk in Maassluis


Afgelopen vrijdag 21 oktober heeft het Maassluise bedrijf Kugeko officieel haar deuren van het fraaie nieuwe bedrijfspand met showroom op het bedrijven terrein De Dijk in Maassluis geopend. De officiële opening werd verricht door de ouders van eigenaar / directeur en oprichter Mike Warnaar. Zij sloegen destijds ook de eerste paal. Mike Warnaar is met recht in zijn nopjes met het nieuwe onderkomen van zijn bedrijf, dat hij ons vol trots heeft laten zien.


Kwaliteit

"Kugeko staat voor kwaliteit en klanttevredenheid" vertelt Mike Warnaar. "Al sinds de oprichting in 2004 zijn dit belangrijke pijlers en succesfactoren van ons bedrijf. In de loop der jaren heeft Kugeko zich steeds meer gespecialiseerd in de specifieke producten: ramen , deuren, schuifpuien en vouwwanden (zowel in kunststof als in aluminium) en het realiseren van serres, terrasoverkappingen en luxe zonwering in woningen, bedrijfspanden en horecagelegenheden


Om de gewenste hoge kwaliteit te kunnen leveren werken wij met hoogwaardige kwaliteitsproducten en met gekwalificeerd personeel. Sinds de oprichting is Kugeko erkend dealer van Weru en sinds 2013 zijn wij één van de geselecteerde ‘Quality’ partners van Solarlux. Weru is een hoogwaardige producent van kunststof kozijnen en Solarlux is marktleider op het gebied van vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing" op gebied van Zonwering dealer van het gerenommeerde Duitse merk Markilux en het Nederlandse merk SunCircle

Familiebedrijf

Het Maassluise familiebedrijf is straks op De Dijk al toe aan de derde locatie in Maassluis. Van de P.J. Troelstraweg via het Mackayplein naar de Hoge Zeedijk, waar nu een schitterend eigen nieuw bedrijfspand gerealiseerd is. Hier kan het succes van Kugeko verder worden uitgebouwd.. "Mijn familie is hierbij erg belangrijk", wil Mike Warnaar graag benadrukken. Bij Kugeko werken ca 16 mensen, waaronder 6 familieleden. Behalve ikzelf werken mijn broer Dave en zus Brenda hier. Verder mijn dochter Lisa en schoonzoon Bas en ook mijn oudste dochter Romy is nog bij Kugeko werkzaam geweest. En natuurlijk vader Leen die de nodige hand en spant diensten verleend. Daarnaast zijn op de achtergrond mijn moeder en mijn partner Bernadette ook heel belangrijk voor mij. Ik ben heel trots op onze hechte familieband. Het succes van Kugeko is voor een zeer groot deel ook aan hen te danken".


Showroom en Werkplaats

"Bedrijven zoals dat van ons, die ook opslagruimte nodig hebben, horen aan de buitenkant van de stad te zitten", legt Warnaar uit. "Hier is nu naast de werkplaats een prachtige showroom gevestigd. In de sfeervolle ruimte kunnen bezoekers zich onder het genot van een kopje koffie laten informeren over de vele mogelijkheden. Door middel van diverse presentaties, showmodellen en deskundig advies kan men een keuze maken uit de vele mogelijkheden, toepassingen en materialen. Ons team bereidt projecten van klanten voor in onze professioneel uitgeruste werkplaats".


Het nieuwe bedrijfspand aan de Zomerdijk 2 in Maassluis geldt als het nieuwe visitekaartje van Kugeko en sluit naadloos aan bij de kwaliteit, die het bedrijf zo graag wil uitstralen.


Op zaterdag 29 oktober a.s. is er een opendag voor het publiek.
Sponsor

Mike Warnaar is niet alleen een succesvol ondernemer. De directeur / eigenaar van Kugeko vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook belangrijk. Hij wil met zijn bedrijf graag iets terugdoen voor de maatschappij. Meestal in de vorm van het sponsoren van sportclubs. Natuurlijk ook bij onze club, waar hij een aantal jaren als selectiespeler actief was. Bij M.S.V.'71 draagt Mike al vele jaren ook letterlijk een steentje bij aan de opwaardering van ons sportcomplex. Zo droeg Kugeko bij aan de nieuwbouw van ons mooie kleedkamergebouw en de uitbouw van onze bestuurskamer. Maar in het verleden verzorgde het ook kunststofkozijnen in onze kantine en de overkapping op ons terras, een kassahok bij onze entree en materiaalhok aan de achterzijde van onze kantine. En tenslotte de garagebox voor de opslag van Unitas’63 en onze Megaweek. Kugeko is derhalve een grote bouwsteen van M.S.V.’71.
Kugeko is ook nog steeds sponsor van onze club. Via (2) reclameborden langs ons hoofdveld en een langs de toegangsweg zullen wij reclame maken voor het uitstekende bedrijf Kugeko. Daarna is de bedrijfsnaam te zien op het tenue van de selectie


Kortom M.S.V.’71 en Kugeko zijn onlosmakelijk aan elkaar gebonden en vele MSV –ers weten het bedrijf van Mike te vinden.


Wij wensen Mike Warnaar en zijn bedrijf Kugeko veel succes toe in de komende tijd.Comments


bottom of page