top of page

Kugeko viert jubileum M.S.V.'71 trouw mee!


Ondanks de moeilijke corona tijd waarin wij nu leven was het een feestelijke week voor onze trouwe sponsor Kugeko en de familie Warnaar. Naast de grote overwinning van de jongste MSV-er; Nick met onze Jo13-1 en de 4-3 winst van zijn vader Dave met MSV-3 en de verjaardag van Kugeko directeur; Mike, was er nog meer te vieren. Want jl. vrijdag 16 oktober werd symbolisch de eerste paal geslagen voor het fraaie nieuwe bedrijfspand van Kugeko aan de Hooge Zeedijk.
Zo zijn het drukke, maar mooie tijden voor het groeiende Kugeko; gespecialiseerd in ramen en deuren, schuifpuien, vouwwanden, serres, overkappingen en zonwering.

Al vele jaren denkt en adviseert ons oud eerste elftalspeler; Mike Warnaar vanuit onze bouwcommissie mee aan de verbetering van onze accommodatie. Dit meerjarenplan is inmiddels in de afrondende fase beland.

In de loop der jaren heeft Kugeko al veel werk verricht en gerealiseerd op ons sportcomplex. Wat te denken van het meubilair, de dubbele deuren in onze kantine en de terrasoverkapping. Maar ook onze entreekassa, de materiaalruimte en de uitbouw van onze bestuurskamer. Verder zijn alle (kunststof) deuren en kozijnen in zowel onze nieuwe als de gerenoveerde kleedkamers en kantine door Kugeko geleverd en geplaatst. En tenslotte de dit voorjaar in gebruik genomen garagebox voor de opslag van Unitas’63 en onze Stichting. Kugeko is derhalve een grote bouwsteen van MSV.
Daarnaast sponsort Kugeko onze vereniging en Megaweek al meer dan 15 jaar trouw. Zo prijkte het bedrijf in het verleden op zwart/witte shirts van een aantal zaal en seniorenteams, de pupillen van de week en onze selectie. Momenteel maakt onze complete jeugdafdeling middels het Kugeko logo op de trainingspakken reclame. En verder natuurlijk een aantal reclameborden. Daarmee is Kugeko van hele grote waarde voor onze vereniging.

Voor ons jubileumseizoen verlengde Mike zijn sponsoring met een trots gevoel voor zijn club. Kugeko staat de komende 3 seizoen op de mouw van het prachtige jubileumshirt van ons vlaggenschip. Zo blijven MSV en Kugeko onlosmakelijk aan elkaar gebonden.

Onze dank is groot!

Het bestuur van M.S.V.'71

Comments


bottom of page