top of page

Lintjesregen bij M.S.V.'71

De dag vóór Koningsdag 2021 was het wederom een heuglijke dag voor MSV'71. In navolging van Jacques van Santvliet, Maarten Bakker, Nico v.d. Lelij en Martin v Zweden werd nu aan Herman de Blij en Aad Cordia een Koninklijke onderscheiding uitgereikt door burgemeester Edo Haan. Door de coronamaatregelen vond dit niet plaats in de Grote Kerk van Maassluis, maar op het huisadres van beide heren. Met een bakfiets met bloemen bestuurd door de burgemeester himself ging hij vandaag alle gedecoreerden in Maassluis in het zonnetje zetten die trouwens ook volop scheen. Beide M.S.V.'71 leden werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit voor hun grote verdiensten voor M.S.V'71. Bij Herman werd het lintje opgespeld door kleinzoon Tom wat hij met verve deed.

Tom de Blij speldt hier het lintje op bij zijn opa.

Een trotse familie de Blij

Herman de Blij .

Van krantjes drukken en rondbrengen, barwerkzaamheden, scheidsrechter en coördinator van het zaalvoetbal en assisteren bij het schoolvoetbal.etcetc. en onderhoudswerk op het terrein. (teveel om op te noemen)

Aad Cordia .

Werkzaamheden voor de website, het schrijven van verslagen voor de zondagwedstrijden, fotograaf van wedstrijden bij het 1e en soms andere teams en de megaweken, alarmbewaker en lijnen op de velden uitzetten en krijten. (ook teveel om op te noemen).


Aad wordt toegesproken door burgemeester Edo Haan


Ook werden de beide echtgenoten door de burgemeester in de bloemetjes gezet. Zij zijn de steun op de achtergrond, Wilma Cordia spelde het lintje geroutineerd op bij manlief.


Wilma speldt de versierselen op

Beide jubilarissen van harte gefeliciteerd. We hopen dat we jullie in goede gezondheid nog lang in ons midden hebben. We danken hierbij ook de burgemeester Edo Haan en zijn assistentes voor de goede zorgen.

Bestuur M.S.V.'71.

bottom of page