M.S.V.'71 2 boekte belangrijke overwinning.

Met een ruime 5-1 overwinning op het op de 9e plaats staande Quintus 2 pakten de mannen van Steven James drie hele belangrijke punten

De wedstrijd tussen MSV'71 2 en Quintus 2 was van groot belang voor MSV'71, omdat ze wilden oprukken in het klassement.

De wedstrijd begon even stroef voor MSV'71, maar snel maakte Judrick een prachtig afstandsschot van 35 meter over de keeper in de 20e minuut, waardoor MSV'71 de leiding nam.

Safouane zorgde voor dreiging voorin en maakte het de verdediging van Quintus moeilijk. In de 35e minuut kwam linksback Zaid op en maakte de bal prachtig af met zijn linkerbeen, na een steekpass van Fabian.

Hier is de Quintusdoelman iets eerder bij de bal dan Safouane.

Na rust vergrootte Safouane de voorsprong van MSV'71 met een prachtig doelpunt in de bovenhoek, nadat Aathis een voorzet had gegeven. Kort daarna stuurt Aathis Safouane naar voren met een steekbal. Safouane begint de verdediger bij de zestien te passeren en ook nog eens de keeper. Hier wordt hij neergehaald en komt er een penalty uit. Vervolgens eiste Mo de penalty op en schoot deze kalm laag in de rechterhoek, waardoor de voorsprong van MSV'71 werd vergroot tot 4-0. De uitslag 4-0 is niet alleen te danken aan de aanvallers. Onze verdedigers waren fantastisch bezig. Houdayfa die regelmatig voor dreiging zorgden door op te komen.

Kevin en Ben die het slot erop hielden, waardoor Quintus het te moeilijk kreeg. In de 80e minuut kreeg MSV'71 een kans om de voorsprong verder uit te breiden, toen Ayoub alleen op de keeper afging, maar de bal op de paal schoot. Gelukkig wist Kevin, die als invaller het veld betrad, de rebound in te schieten, waardoor de eindstand op 5-1 kwam te staan.

Ondanks de aanvallen van Quintus hield keeper Marnix het doel van MSV'71 schoon met enkele indrukwekkende reddingen (reflexen), waardoor MSV'71 de wedstrijd zakelijk kon uitspelen.

Met een enorme reflex houdt Marnix dit schot van dichtbij tegen.

Met deze belangrijke overwinning kijkt MSV'71 nu uit naar hun volgende wedstrijd tegen GDA, waarbij een overwinning hen boven GDA zou plaatsen in het klassement.