top of page
  • duucie

M.S.V.71 3 - FC 's-Gravenzande 5 3-0 (3-0)

Op een hete zaterdagmiddag moest het derde aantreden tegen het gerenommeerde FC ‘s-Gravenzande 5. De uitwedstrijd was om Corona redenen twee keer uitgesteld, waarna FC ‘s-Gravenzande een boze brief had geschreven naar M.S.V.’71 om te klagen over het afzeggen van onze kant. Met excuses hebben we toen op een woensdag in maart de wedstrijd gespeeld onder leiding van een minder goed fluitende leidsman. Deze wedstrijd ging verloren met 2-1 door een dubieus doelpunt. Afijn, natuurlijk waren wij erop gebrand om deze laatste wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Op donderdagavond werd er nog door de kern van het derde getraind, waarbij enkele selectiespelers aarzelend aansloten. Na deze zware training, althans voor de selectiespelers, hadden we zelfs 14 fitte spelers voor zaterdag, en dus genoeg man om een elftal op te stellen.

Groot was de teleurstelling dat FC ‘s-Gravenzande 5 maar vijf man op de been kon brengen. Natuurlijk, het is niet zo’n grote club, en ze hebben slechts 19 (!) seniorenteams, dus het is begrijpelijk dat deze club niet 11 spelers op de been kan brengen. Uit de statistieken van FC ‘s-Gravenzande 5 kan opgemerkt worden dat zij wel erg vaak op doordeweekse dagen voetballen. Misschien dat zij allen in de weekenden moeten werken? Maar goed, voor de statistieken werd deze wedstrijd met 3-0 gewonnen dankzij drie doelpunten van Gary, die na lang blessureleed meteen man-of-the-match werd.

Na dit debacle, waren we in elk geval fit genoeg om het seizoen passend af te sluiten met een BBQ bij gastheer Frank. De middag/avond was tot in de puntjes geregeld: zon, bier en vrienden! Helaas konden een aantal spelers om uiteenlopende redenen niet komen, maar dat heeft de pret maar heel kort gedrukt. Er waren ook nog enkele aspirant spelers uitgenodigd om te kijken of zij eventueel het komend seizoen kunnen aansluiten bij het derde. Maar, na overleg was geen van deze genodigden een versterking, en dus behouden we de selectie voor het komend seizoen.De doelen voor volgend seizoen zijn duidelijk, en werden steeds scherper gedefinieerd naar mate de avond vorderde. Startend bij handhaven in de kelderklasse, is uiteindelijk het doel om komend jaar ongeslagen kampioen te worden! Dit lag zeker niet aan de vele consumpties die genuttigd werden.

Mannen, een seizoen met vallen en opstaan, maar komend seizoen gaan we er weer voor!

Dit betekend dat we donderdag a.s. alweer met de voorbereiding beginnen! Bij afwezigheid kan er geen basisplaats worden gegarandeerd……

Comments


bottom of page