top of page

M.S.V.'71 35+ kampioen

Met een 8-4 overwinning op het sterke Pretoria R 35+3 is het team van Zeki zeker van het kampioenschap in de 2e klasse van het veteranenvoetbal.

Er staan nog wel 20 minuten open tegen de nummer 2 Rotterdam United, maar met een doelsaldo verschil van 25 goals is dit onmogelijk om dit goed te maken in de resterende tijd.

MSV'71 begon duidelijk zenuwachtig aan deze wedstrijd, want er moest gewonnen worden en in de rust stond het nog 3-3 en de Rotterdammers liepen zelfs uit tot 3-4.

Maar de wil om te winnen was er duidelijk en bij de stand 6-4 was de weerstand van Pretoria wel gebroken en maakten ze er een gezellig potje van waarbij zelfs Ali Allroad Baci een schitterende assist gaf aan Alparslan die de bal alleen maar in het lege doel hoefde te plaatsen.


Alparslan plaatst de voorzet van Ali (rechts in beeld) beheerst in het lege doel

Na afloopt werd het team door Martin, Jacques en Jack namens het bestuur in de bloemen, geleverd door Arend v.d. Voorde van de fa Bekenkamp uit Maasdijk, gezet.

Trainer/coach Zeki kreeg als dank voor zijn tomeloze inzet voor dit team een prachtig cadeau aangeboden en Zeki was duidelijk geraakt door dit gebaar.


Na afloop was een barbeque geregeld waar ook de tegenstander van vandaag kon aanschuiven.

(meer foto's te zien op de facebookpagina https://www.facebook.com/msv71tr.)

Commentaires


bottom of page