M.S.V.'71 35+ maakt goede competitiestart.

Met een prima 3-1 overwinning zijn onze zondagveteranen uitstekend de competitie begonnen.

Zwarte Pijl 35+2 is één van de sterkste teams in de poule en vanaf het begin werden de mannen van Zeki met de rug tegen de muur gezet. Vooral de razendsnelle linksbuiten was een ware plaag voor Ramazan en dankzij uitstekende keeperswerk van Kemal en het verdedigend werk van uitblinker Ilyaz werden de aanvallers van Zwarte Pijl van score afgehouden.

Kemal, betrouwbare sluitpost, pakt hier een goed schot.

MSV'71 kwam via de fameuze uitrappen van Kemel nog enkele keren gevaarlijk over de middellijn, maar Okan stond er alleen voor in de spits, tot de 12e minuut: Op links wordt Hamit weggestuurd en zijn afgemeten voorzet kwam via een overstapje van Yavuz bij Okan die de bal haarzuiver in de hoek plaatse, 1-0 tegen de verhouding in, maar wat maakt dat uit.

Zwarte Pijl blijft MSV'71 onder druk zette en in de 30e minuut is het raak. De gevaarlijk linksbuiten gooit de bal voor het MSV'71 doel en vanaf dichtbij is Kemal kansloos 1-1.

Tot de rust een zelfde spelbeeld en we gaan rusten met de 1-1 stand.

Kennelijk is er iets in de kleedkamer van Zwarte Pijl gezegd wat bij enkele belangrijke spelers slecht is gevallen, want de sterkhouders van Zwarte Pijl ontbraken bij de aftrap.

Ook MSV'71 had wat omzettingen gedaan en dit werkte. MSV'71 komt vaker aan de bal en direct heeft Hamit al enkel goede mogelijkheden om te scoren maar de uitstekende doelman van Zwarte Pijl kan zijn doel nog schoon houden.

Hamit met een grote kans

Maar dan breekt het kwartiertje van Okan aan. Okan word gelanceerd en alleen voor de doelman tekent hij de 2-1 aan en 4 minuten later is Okan weer weg vanaf eigenhelft en niet meer in te halen door de Zwarte Pijl verdediging waarna ook de keeper moet capituleren, 3-1.

MSV'71 houdt hierna via Hamit uitstekend de bal in de ploeg en tikt geroutineerd de bal rond, waarna Zwarte Pijl hun verzet opgeeft.

Na de wedstrijd werd onder stralende weersomstandigheden een prima georganiseerde barbecue gehouden waar ook de kinderen en kleinkinderen bij aansloten.