top of page

M.S.V.’71 bedankt AMA Food Group voor vrijwilligers BBQ


Afgelopen zaterdag; 15 juni genoten een kleine 100 M.S.V.’71 vrijwilligers van een heerlijke barbecue als dank voor ieders inzet dit seizoen.

 De AMA Food Group; het internationale vleesgroot handelsbedrijf van onze oud 1e elftalspeler; Steven Wapenaar; zorgde dit jaar voor al het barbecue vlees.

Met zalige hamburgers, worst, kippendij en saté werden alle vrijwilligers heerlijk in de watten gelegd. 


Het draaien en keren van het vlees was weer in goede handen van onze bestuursleden; Pieter Ton en chef BBQ Hans. Aangevuld met een heerlijke salades buffet verzorgd door jeugdvoorzitter; Mels. 

 


Het terras en kantine was goed gevuld met trainers, leiders, scheidsrechters, Megaweek medewerkers, commissie en bestuursleden etc. van onze mooie vereniging. Allemaal top vrijwilligers.Ook een deel van onze selectie kwam de teleurstelling van de degradatie naar de 5e klasse verwerken. Zij hebben hun dienst bewezen als jeugdtrainer, scheidsrechter en bar hulp bij de ‘Mix-d White jeugdparty‘.

 Ondanks een flinke regenbui was het goed vertoeven op ons terras en bleef het nog lang gezellig met een hapje en een drankje. 
Onze kersverse voorzitter; Anton bedankte, namens het bestuur, alle vrijwilligers voor hun grote inzet betrokkenheid bij onze vereniging. Samen staan we sterk, bij voor en tegenspoed.

 


Het seizoen 2023-2024 sluiten we de komende weken af met het bedrijfsvoetbaltoernooi (22 juni) en trainingen met de nieuwe jeugdteams indelingen.


Vanaf zondag 23 juni gaat onze kantine in de verbouwing tijdens de zomerstop. Op naar seizoen 2024-2025 met nieuwe ronde en nieuwe kansen.

 

Het bestuur van M.S.V.’71

 

Comentarios


bottom of page