top of page

M.S.V.'71 behaalt 2e plaats in Broekpolder cup


Nadat M.S.V.’71 vorige week in Amsterdam gelijkspeelde (4-4) tegen 3e klasser TOG , nam het elftal van trainer Paul van Loenen afgelopen zaterdag deel aan de Broekpolder cup in Vlaardingen. Gastheer Vicotoria’04 won het eigen toernooi, terwijl M.S.V.’71 keurig beslag legde op de 2e plaats.


Hoofdsponsor: HM Group


M.S.V.’71 begon het toernooi tegen DWO. Deze ploeg uit Zoetermeer komt al jarenlang uit in de 3e klasse. Op het hoofdveld kruisten Victoria’04 en PPSC de degens. De wedstrijden duurden 2 keer 25 minuten.


M.S.V.’71 nam na een kwartier de leiding door een treffer van Jack van der Vlugt, die een fraaie aanval met Rick de Jonge en Christian van der Pol eenvoudig afrondde (1-0). Lang genoot de equipe van van Loenen niet van de voorsprong, want nog geen minuut later was het alweer gelijk (1-1).


Een blunder van de DWO doelman zorgde er even later voor, dat M.S.V.’71 via de prima spelende Rick de Jong opnieuw aan de leiding kwam. (2-1).


Na de pauze bouwde M.S.V.’71 de voorsprong nog verder uit. De slim vrijgelopen en prima spelende Jack van der Vlugt wist een prachtige pass van Jasper van Veen op waarde te schatten en schoot heel beheerst de 3-1 binnen.


Nadat de lat en de jonge M.S.V.’71 doelman Bart Voskamp via een paar fraaie reddingen de aansluitende treffer hadden weten te voorkomen, schoot Arno van Zweden vlak voor tijd na een prima aanval met Rick de Jonge en Jack van der Vlugt de 4-1 eindstand op het bord.


Omdat op het andere veld de wedstrijd gelijk was geëindigd (1-1) moesten strafschoppen daar de beslissing brengen. Uiteindelijk bleek Victori’04 net iets beter met het nemen van de kalktrappen.


De finale tussen M.S.V.’71 en Victoria’04 was een eenzijdige vertoning, die door gastheer Victoria met 3-0 werd gewonnen. In de strijd om de 3e en 4e plaats trok DWO met 3-1 aan het langste eind.

Comments


bottom of page