top of page

M.S.V.’71 Derby Day zonnig en goed verlopen!


Afgelopen zaterdag (27 augustus) kan de MSV-boeken in als wederom een prima geslaagde ‘Derby Day’ als opening van het nieuwe voetbalseizoen.

Voor deze tweede editie werden vele jeugdteams van onze buren van MVV’27 uit Maasland en een jeugdelftal van vv Maasdijk uitgenodigd.


Vanaf 8:45 uur werd er volop sportief en leuk gevoetbald op alle speelvelden. Ook Unitas’63 opende het seizoen met de nodige handbalwedstrijdjes op hun veld.


Zo was het de gehele dag gezellig druk op ons sportcomplex. De voetbalkleding en schoenen verkoopkraam werd ook gretig bezocht.

Daarnaast kon men genieten van ons uitgebreide terras met nieuwe speeltuin. Kortom het was goed vertoeven bij MSV.


En aan het eind van de middag zorgde ons eerste elftal met een sterke 2-4 overwinning bij en tegen onze VDL-vrienden voor een mooie afsluiter van deze zonnige voetbaldag.


Met grote dank aan de organisatie en alle betrokken vrijwilligers en in het bijzonder onze wedstrijdsecretaris; Maarten Voortman als initiatiefnemer van de ‘Derby Day’. Op naar de derde editie in 2023.


Aanstaand weekend start de KNVB-bekercompetitie voor onze senioren en voor de jeugd beginnen de eerste poulefase-1 wedstrijden.


Wij wensen iedereen veel succes en plezier met zijn of haar MSV-team dit seizoen 2022-2023.


Het bestuur van M.S.V.’71Comments


bottom of page