top of page

M.S.V.'71 feliciteert hoofdsponsor SEGMENT met 25-jarig jubileum


Zoals bekend viert M.S.V.'71 dit jaar haar 50 jarig jubileum. Maar ook bij onze hoofdsponsor is het deze week feest. Want Segment bestaat precies 25 jaar. En daar willen wij het bedrijf en in het bijzonder Nico en Manja van Dijk van harte mee feliciteren.


SEGMENT is een advies- en opleidingsbedrijf voor de publieke sector met filialen in Maassluis en Leusden, dat een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van het openbaar bestuur. Een bedrijf ook dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.


M.S.V.'71 profiteert hier al vele jaren van. Want sinds 2016 is Segment al als hoofdsponsor aan onze club verbonden. En ook vóór die tijd steunde het bedrijf ons financieel bij o.a. het schoolvoetbal en de Megaweek.De samenwerking tussen M.S.V.'71 en Segment is niet alleen langdurig maar ook bijzonder intens, met veel respect en waardering voor elkaar. Dat blijkt wel uit de mooie woorden elders op deze site https://bit.ly/3ga2gna, die Nico en Manja van Dijk uitspraken ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum.


Wij mogen ons echt gelukkig prijzen met een sponsor zoals Segment. Wij feliciteren hen nogmaals van harte en wensen Segment nog vele mooie jaren toe.


Het bestuur van M.S.V.'71


Comments


bottom of page