top of page

M.S.V.'71 heeft aan een helft genoeg in vriendschappelijk duel met BlijdorpKevin Edmilson Santos was de grote man in het vriendschappelijke duel van zijn ploeg M.S.V.'71 tegen Blijdorp. In Maassluis schoot de uitblinkende rappe vleugelspits in de eerste helft 2 keer raak. Na de pauze bleef hij achter in de kleedkamer. Het werd uiteindelijk 4-2 voor de thuisclub.


Hoofdsponsor : SEGMENT


Na amper vijf minuten was het al raak op het sportpark van M.S.V.'71 in Maassluis. Jack van der Vlugt vond met een uitstekende splijtende pass de op volle snelheid lopende Kevin Edmilson Santos. Die kapte zijn man uit en scoorde beheerst de openingstreffer. (1-0).


Ook daarna was M.S.V.'71 duidelijk de bovenliggende partij tegen Blijdorp, dat in de subtop staat van de 4e klasse. Na 35 minuten verdubbelde de gastheren de voorsprong. Hichem ait Yahya speelde met een slim hakje Jeremy van Loenen vrij, die zijn directe tegenstander uitkapte en vervolgens knap de 2-0 afleverde. (2-0).


M.S.V.'71 liep vrij snel daarna nog verder uit. Het was Kevin Edmilson Santos, die met een fraaie actie zijn 2e van de middag binnenschoot (3-0).


Vlak voor de pauze moest Mohammed Rasuli geblesseerd naar de kant. Hij werd vervangen door Paul Dorsman.


In de rust bleef Kevin Edmilson Santos achter in de kleedkamer. Hij werd vervangen door Arno van Zweden. De talentvolle jeugdspeler had binnen de minuut al succes. Hij wist een gave voorzet van Jack van der Vlugt op waarde te schatten en schoot de 4-0 beheerst binnen.


Vanaf dat moment trad er verslapping op bij de thuisploeg en schakelden de gasten uit Rotterdam juist een tandje bij. De 4-1 kwam dan ook snel toen een foutje in de M.S.V.'71 goed werd afgestraft.


Na een minuut of 10 moest invaller Paul Dorsman het veld alweer verlaten met een hamstring blessure. En toen ook Jasper van Veen na een elleboogstoot geblesseerd naar de kant moest, was het helemaal gedaan met de dadendrang van de thuisploeg. Blijdorp wist nog wel een keer te scoren, waardoor de wedstrijd met een 4-2 eindstand werd beëindigd.

Comments


bottom of page