top of page

M.S.V.’71 in de dubbele cijfers tegen BZC Zuiderpark

M.S.V.’71 wilde afgelopen zaterdag in eigen huis sportieve revanche nemen op BZC Zuiderpark, dat destijds in de heenwedstrijd met 2-0 won. En de equipe van Paul van Loenen slaagde met vlag en wimpel. M.S.V.’71 liet geen spaan heel van de opponent uit Rotterdam Zuid. Het werd een Maassluise galavoorstelling, die eindigde in 10-0 en daarmee kwamen de bezoekers nog goed weg. Aanvoerder Jack van der Vlugt was bij de thuisploeg de grote man. Hij nam niet minder dan 5 treffers voor zijn rekening.

Hoofdsponsor : SEGMENT

Vanaf het allereerste begin liet M.S.V.’71 geen twijfel bestaan over de bedoelingen deze middag. BZC Zuiderpark moest hoe dan ook verslagen worden. Aan de bal werden de bezoekers geen rust gegund. De gastheren beslisten alle duels in hun voordeel. Toen ook het scoreverloop nog mee zat was de wedstrijd heel snel beslist.

De openingsgoal viel al na 7 minuten toen aanvoerder Jack van der Vlugt een korte corner de verre bovenhoek instuurde. (1-0). En twee tellen later stuurde Dennis Veldkamp met een voortreffelijke pass Brady van Stralendorff de vrije ruimte in. Diens voorzet werd door Jeremy van Loenen op waarde geschat. (2-0).

Jack van der Vlugt scoorde uit een korte corner de openingstreffer

In plaats van de mouwen op te stropen en de vroeg opgelopen schade te herstellen, kozen de Rotterdammers ervoor om op elkaar te gaan lopen mopperen. Bovendien gaven zij zeeën van ruimte weg aan de gretig ogende MSVers.

Jasper van Veen scoorde uit een corner van Matthijs Jansen met het hoofd de 4-0

Zo kon de thuisploeg in de eerste helft gemakkelijk uitlopen naar 6-0 door doelpunten van Jack van der Vlugt (assist Jeremy van Loenen), Jasper van Veen (assist Matthijs Jansen,), Jack van der Vlugt (assist Mathijs Jansen) en Rick de Jonge.

Rick de Jonge pikte ook zijn doelpuntje mee deze middag

Ook na de pauze liet BZC Zuiderpark zich gewillig naar de slachtbank leiden. De goed op dreef zijn Jack van der Vlugt maakte al snel zijn 4e van de middag. Daarna schoot Jeremy van Loenen op aangeven van Brady van Ravensdorff zijn 2e van de middag binnen (8-0).

Verslagenheid troef deze middag bij BZC Zuiderpark

De gasten uit Rotterdam slaagden er maar niet in om de Maassluise dadendrang tot bedaren te brengen. Want nadat Jack van der Vlugt op aangeven van Jeremy van Loenen zijn doelpunten totaal op 5 had gebracht, schoot Brady van Stralendorff vervolgens nummer 10 achter de verbouwereerde doelman Jounielo Regales. (1-0).

Daarna vond M.S.V.’71 het welletjes en nam wat gas terug. Na 64 minuten leverde dat de eerste kans van de bezoekers op. Het was Quinton Edward Bartholomeus, die strandde op doelman Louter Dat gebeurde even later nogmaals, maar toen was Crestefor Obispo de schutter.

In de slotfase miste M.S.V.’71 nog een paar dotten van kansen om de score een nog beter aanzien te geven. Maar daar maalde niemand in het Maassluise kamp om. In de feesttent op het terrein zal deze monsterscore ongetwijfeld tot in de late uurtjes worden gevierd tijdens de Nacht van M.S.V.’71.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Marnix Louter, Joey Frerichs (69 Arno van Zweden), Jasper van Veen, Dennis Veldkamp, Mohammes Rasuli, Matthijs Jansen, Rogier Pon, Jeremy van Loenen, Rick de Jonge (74 Christian van der Pol), Jack van der Vlugt (83 Ricardo de Jager), Brady van Stralendorff

Aad Cordia maakte foto’s van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link M.S.V.'71 tegen BZC Zuiderpark op 22-04-2023