top of page

M.S.V.'71 is de kluts kwijt


M.S.V.´71 is de laatste weken behoorlijk van slag. Na uit nederlagen tegen WCR en Overschie werd afgelopen zaterdag ook in eigen huis verloren van laagvlieger Steeds Hooger. Het werd uit eindelijk 0-1. Door deze nederlaag is M.S.V.’71 afgezakt naar de 9 plaats op de ranglijst.


Hoofdsponsor: SEGMENT


De vooruitzichten waren afgelopen zaterdag eigenlijk best goed voor M.S.V.’71. Er werd thuis gespeeld, waar de resultaten tot nu toe best goed waren. Bovendien waren de sterkhouders Jeremy van Loenen en Jack van der Vlugt weer terug van blessures en zat ook Paul Dorsman alweer op de bank. Laagvlieger Steeds Hooger (met slechts 3 punten de op één na laatste op de ranglijst) leek deze middag de ideale tegenstander om het blazoen weer wat op de vijzelen.


Maar dat pakte toch anders uit voor de ploeg van trainer Paul van Loenen op het koude sportpark van M.S.V.’71. De thuisploeg begon nog wel vol goede moed aan het karwei tegen Steeds Hooger. Binnen 10 minuten had Brady van Stralendorff de 1-0 al op zijn schoen, nadat hij zichzelf goed had vrijgespeeld. Maar oog in oog met doelman Jack Grootjes wist hij de kans niet te verzilveren.


Daarna waren Rick de Jonge en Jeremy van Loenen ook nog dicht bij de openingstreffer, maar ook zij slaagden er niet in om de 1-0 op het scorebord te krijgen.


M.S.V.'71 kwetsbaar

Nadat Maarten Bruggeman daarna namens Steeds Hooger al een waarschuwingsschot had gelost op Marnix Louter , was het even later wel raak voor de gasten uit Rotterdam. Rick de Jonge leed slordig balverlies op een cruciale plek, waarna het voor Bruggeman een koud kunstje was om de bal hard langs de kansloze doelman Louter te knallen. (0-1).

Opnieuw een achterstand voor de ploeg, die toch al niet overliep van zelfvertrouwen. Ook Joey Frerichs moest even later nog met een blessure naar de kant. Hij werd vervangen door Rogier Pon. De gastheren vochten meer tegen zichzelf dan tegen Steeds Hooger, dat in Dilhian Kook zijn beste speler had. In het restant van het eerste bedrijf werd M.S.V.’71 nog slechts één keer dreigend. Slordig uitverdedigen van de Steeds Hooger defensie bracht de bal bij Arno van Zweden. Diens inzet spatte echter op de kruising uiteen.


Na de pauze was het eenrichtingsverkeer. De wedstrijd speelde zich grotendeels af op de helft van Steeds Hooger. Maar echt uitgespeelde kansen leverde het grote M.S.V.’71 overwicht toch niet op. De gasten uit Rotterdam voelden dat er 3 punten te halen waren deze middag en vochten voor wat ze waard waren. Om iets te forceren bracht Paul van Loenen nog een extra aanvaller in de persoon van Rody van Baalen. Het jonge talent bracht inderdaad wat meer dreiging, maar doelpunten leverde het toch ook niet op.


Op de valreep leek M.S.V.’71 nog een mogelijk punt over te gaan houden aan dit duel toen Steeds Hooger doelman Grootjes de inkomende Jeremy van Loenen torpedeerde. Het kostte de doelman een rode kaart. De verder goed fluitende scheidsrechter Ahmet Gok gaf geen strafschop, maar een vrije trap net buiten de zestien. Ook dit leverde niets op voor de thuisclub, waardoor de 3e nederlaag op rij een feit was.


Voor M.S.V.’71 kwamen de volgende spelers in het veld :

Marnix Louter, Joey Frerichs (23 Rogier Pon) Mohammed Rasuli, Jasper van Veen, Dennis Veldkamp (78 Paul Dorsman), Matthijs Jansen, Rick de Jonge (66 Rody van Baalen), Jeremy van Loenen, Arno van Zweden, Brady van Stralendorff), Jack van der Vlugt


AAd Cordia maakte weer fotos van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link

Comments


bottom of page