top of page

M.S.V.'71 jeugd leeft zich uit op het strand


Zaterdag 11 januari reisde onze complete jeugdafdeling naar Hoek van Holland voor een ludieke 'eerste' training van het jaar. Zowel onze pupillen; Jo8, Jo9 en Jo11 alsmede de junioren; Jo13, Jo15, Jo17 en de Mo17, waren van de partij.Vanaf 10:00 uur vertrokken alle zwart-witte jeugdspelers in etappes naar het Hoekse strand. Aldaar werden ze door hun trainers vermaakt met allerlei leuke uitgezette oefeningen. Als echte zandhazen renden de MSV-ertjes door en over de duinen en langs de kustlijn.


Naast de nodige voetbalspelletjes werd er ook gerugbyd in het mulle zand. Het was best zwaar maar het enthousiasme was groot en de sfeer zeer goed. Net als de weersomstandigheden; lekker fris maar gelukkig droog.


De ouders vermaakte zich ondertussen prima met praatje en warme versnapering bij onze sponsor; Beachclub Royal.


Na dik een uur training toog de MSV colonne weer gefaseerd terug naar onze kantine. Aldaar werden alle kinderen verblijd met limonade en stapels zalige pannenkoeken.

Zo werd het letterlijk en figuurlijk een overheerlijke start van het nieuwe jaar voor onze jeugd. De zandkorrels zullen ongetwijfeld moe maar voldaan de verschillende MSV huiskamers gehaald hebben.
Onze dank voor deze mooie stranddag gaat uit naar de organisatie, de dames voor de verzorging in de kantine en natuurlijk alle top pannenkoekbakkers thuis!

Wij wensen onze jeugdteams veel succes en plezier dit voorjaar in de nieuwe competities.

댓글


bottom of page