top of page

M.S.V.'71 Jeugdtoernooi op alle fronten geslaagd


Het door de toernooicommissie van M.S.V.'71 georganiseerde jeugdtoernooi op zaterdag 4 juni jl. ter ere van het 50 jarig bestaan is op alle fronten meer dan geslaagd.


De voorbereiding kostte de toernooicommissie nog wel de nodige hoofdbrekens. Want er bleken op 4 juni ook nog competitie wedstrijden op het programma te staan. Zo moest o.a. het 1e elftal van M.S.V.'71 die dag ook thuisspelen. Ook voor diverse jeugdteams stonden er nog competitie wedstrijden gepland. Op donderdag voorafgaand aan het toernooi was er een afmelding van een team van Blauw Zwart.
Maar op zaterdagochtend 4 juni was toch alles in kannen en kruiken. Het weer werkte goed mee. Het publiek was in groten getale komen kijken. Het aantal benodigde scheidsrechters was alsnog gevonden. Ook de bar- en keuken waren bemand en ook niet onbelangrijk het wedstrijd schema met uitslagen en standen werd voor het eerst digitaal gepresenteerd op meerdere schermen, waarbij voor het eerst gebruik werd gemaakt van de tournify app.

Al met al waren alle ingrediënten aanwezig om er een leuk, gezellig en sportief toernooi van te maken. En dat werd het dan ook.
In de ochtend (van 08:30 - 11:45 uur) werd er gespeeld in de leeftijdscategorieën JO8 en JO11. In de middag (van 11:50 - 14:30 uur) waren de leeftijdscategorieën JO9 en JO13 aan de beurt.


Behalve M.S.V.'71 namen ook Blauw Zwart, DSO, GDA, Forum Sport, Naaldwijk en Wippolder deel aan het toernooi.


Er werd gespeeld in 9 poules, waarbij de volgende winnaars uit de bus kwamen


Poule A : M.S.V.'71-JO81

Poule B : WippolderJO8-2

Poule C : DSO JO9-4

Poule D : GDA JO9-2

Poule E : DSO JO11-3

Poule F : Blauw Zwart JO11-3

Poule G : Blauw Zwart JO11-4

Poule H : Blauw Zwart JO13-2

Poule I : M.S.V.'71 JO132G


De teams die in de prijzen waren gevallen, kregen uit handen van M.S.V.'71 voorzitter Pieter Hoogenraad een mooie beker uitgereikt.


Wij bedanken de toenooicommissie met in het bijzonder middelpunt en afscheid nemende Sunil Girdhari voor de voortreffelijke organisatie en alle vrijwilligers voor hun hulp.


M.S.V.'71 kijkt met veel plezier en voldoening terug op dit geslaagde jeugdtoernooi.


Arjan Storm maakte een groot aantal foto's van dit toernooi. Deze zijn via bijgaande link te zien en te downloaden. https://1drv.ms/u/s!Ao-BphXObcHD1EbCh6nYJkbNvYLc?e=t8VAM1

Mocht u bezwaar hebben tegen het tonen van foto's waar u of uw kinderen op staan laat het dan per email weten aan nico.v.d.lelij@msv71.nl en de desbetreffende foto's zullen van de website worden verwijderd.


댓글


bottom of page