top of page
  • duucie

M.S.V.’71- JO11-1 kampioen!

Vorige week verstoorden onze kanjers van de JO11-1 het kampioensfeestje van VFC. Na een 3-5 overwinning, nam MSV de koppositie van de Vlaardingers over. En met nog één wedstrijd te gaan, had MSV het nu in eigen hand.

Op zaterdag 21 mei stond de laatste competitiewedstrijd op het programma. Het eveneens uit Vlaardingen afkomstige Victoria ’04 kwam op bezoek. Ondanks de spanning kwam MSV ’71 snel op 0-2, dankzij twee mooie afstandsschoten van de ijverige Dex. Dat was een fijn begin! De jongens konden helaas niet lang genieten van deze voorsprong, want bijna net zo snel was het 2-2. Werk aan de winkel! Onder toeziend oog van de altijd enthousiaste teambegeleider (en vader) Gerrit wist Sem K. heel wat aanvallen van Victoria te onderbreken, waardoor MSV weer vaker aan de bal kwam. Zo was Timo een paar keer dichtbij een doelpunt. Na een mooie aanval die door Damin werd afgerond, konden we met een voorsprong de rust in (3-2).

Met de laatste aanwijzingen van Ron en Arno en gesteund door het in groten getale aanwezige publiek, hervatte MSV de strijd. Aboubakr leek onvermoeibaar en heeft op links heel wat ‘mannetjes’ gepasseerd en mooie passes gegeven. Zo kwam MSV weer aan kansen. Een paar keer was ook Victoria dicht bij een goal, maar met een knal van Damin was het eerste doelpunt van de tweede helft voor MSV: 4-2. Victoria gaf niet op en scoorde direct de 4-3. Een spannende slotfase volgde.

Mike stond zijn mannetje achterin en onderschepte een paar Vlaardingse aanvallen. Vervolgens was het Tim die vanaf rechts hard in de korte hoek schoot: 5-3. Dat gaf weer wat lucht, maar er was nog een kwartier te spelen. We hadden Sem van D., onze trouwe sluitpost, hard nodig voor nog een paar goede reddingen. Zo bleef het gat twee punten. Na een mooie solo was Luuk nog dichtbij een goal, maar hij moest ook achterin aan de bak. Semm van B., die bij corners vaak naar voren komt, kopte uiteindelijk de 6-3 binnen en dat was ook de eindstand. Een fantastische wedstrijd en een kampioenschap als beloning! Na afloop werd het team gehuldigd; een toespraak, medaille, bloemen en natuurlijk een teamfoto. Een mooie afsluiting van een leuk seizoen!

Bình luận


bottom of page