top of page

M.S.V.’71 Jo11-3 start voorjaarscompetitie met grote overwinning


Onze Jo11-3 mocht zaterdag 29 januari jl. eindelijk weer voor de punten spelen. Na een lange winterstop vanwege corona mocht het team van coaches; René en Martin thuis aantreden tegen Lyra Jo11-4.


Al snel namen de zwart/witten het initiatief en zo kwam MSV na 3 minuten al op 1-0 door een goal van Luuk. De jongens en meisjes van onze Jo11-3 hadden er duidelijk zin in, want ze creëerden kans op kans tegen hun leeftijdsgenootjes uit De Lier.


Binnen het eerste kwartier schoot Luuk alweer raak; 2-0. Na de eerste ‘time out’ deed Lyra wat terug en scoorde keurig de aansluitingstreffer; 2-1. Maar nog voor de rust verdubbelde MSV de marge weer. Het was Gustavo die er fraai 3-1 van maakte. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft gingen de MSV-ertjes door waarmee het begonnen was. Het was één richtingsverkeer met vele goede zwart/witte aanvallen op ons pupillen kunstgrasveld. Fabian tekende na 5 minuten al voor de 4-1 en Sem scoorde snel daarna de 5-1. Het verzet van het sportieve Lyra was nu wel gebroken en MSV ging op voor grote overwinning. Met goed samenspel bleef de Maassluise ploeg heer en meester.


Met zijn tweede en derde treffer maakte Fabian er halverwege de 2e helft 6-1 en 7-1 van. Iedereen bleef hard werken en doorgaan. In de slotfase pikte de sterk spelende Rick ook een goaltje mee; 8-1. Het slotakkoord was voor onze Sterre, zij zorgde met haar doelpunt voor de grote einduitslag van 9-1. Een hele goede en mooie overwinning, mede door prima keeperswerk van Sander en Aleksander.


Helaas werd er afgelopen zaterdag, ietwat geflatteerd, met 5-2 verloren van en bij vv Naaldwijk Jo11-2.


Aankomende zaterdag spelen we om 11:45 thuis tegen onze buren uit Maasdijk Jo11-2.


Comments


bottom of page