top of page

M.S.V.’71 JO11-3- Victoria’04-JO11-3 5-1


Onze Jo11-3 won op zaterdag 6 november jl. ook zijn tweede duel onder de bezielende Portugese leiding van trainer/coach; Nuno.


Na de prachtige 4-5 overwinning bij VDL moest MSV Jo11-3 dit keer thuis aantreden tegen het sterke; Victoria’04 Jo11-3 uit Vlaardingen-west. Het leek een moeizame strijd te worden tegen de, op het oog, wat grotere jongens uit de haringstad.


Maar de start was gelijk voor MSV met twee afstandsschoten van ‘ons kanon’; Aleksander, eentje werd knap gehouden en de andere knal belandde op de Victoria paal. Na verloop van tijd kwam de wedstrijd meer in balans. Na 10 minuten een tweetal uitstekende reddingen van onze keeper in de 1e helft; Sander. De zwart/witten speelden sterk en gaven de Victorianen prima partij. Het spel golfde heen en weer en de keepers hielden hun doel lang schoon. Een mooie aanval via Sterre en gastspeelster Lisanne strandde helaas in de handen van de Vlaardingse doelman. Aan de andere kant was het Sander die een vrij schot van Victoria goed tegenhield. Naarmate de rust in zicht kwam, voerden de Vlaardingers de druk op het MSV doel op. En uit één van de aanvallen was het, vlak voor het rustsignaal van spelleider Rene, toch raak; 0-1 voor Victoria’04. Direct daarna nog een vrije zwart/witte doortocht, maar helaas het bleef bij 0-1.


In de beginfase van de 2e helft hetzelfde beeld. Beide teams speelden voor de winst met als bekend voetbalmotto; ‘aanval is de beste verdediging’. Zo waren er weer kansen voor de beide doelen. Na 5 minuten was het doelpunt voor onze Jo11-3. Het was Luuk die de gelijkmaker aantekende; 1-1. Gelijk na de aftrap weer twee grote mogelijkheden voor Victoria, maar nu maakte Aleksander deze kansen onschadelijk. Zo was het weer een spannend potje op ons kunstgrasveldje.


MSV stroopte de mouwtjes op en ging ervoor. Het team van coach; Nuno nam de wedstrijd touwtjes in handen. Na een kleine 10 minuten plaatste Rick een corner op Luuk, die hem met een mooi boogje, binnen schiet; 2-1! Een zwart/wit schot werd daarna prima gekeerd door de Vlaardingse keeper. Even later is het Lisanne die met een hard schot de 3-1 scoort! Victoria’04 geeft niet op en probeert nog in de buurt van het zwart/witte doel te komen. Maar ze worden uitstekende verdedigd door o.a. Teun, Rick en Gustavo.


Halverwege de 2e helft een snelle aanval van MSV waarbij Lisanne slim de vrijstaande Sander aanspeelt die 4-1 via de linkerpaal binnenschiet. Terwijl de tegenstander ietwat gefrustreerd aanzet voor een slotoffensief, krijgt MSV Jo11-3 voorin steeds meer ruimte. Gustavo blokt nog een keer een gevaarlijke Vlaardingse aanval en Luuk speelt vlak voor de goal over naar Rick maar die mist net. Ook Sterre en Teun missen nog wat kansen op een doelpunt en stuiten op de keeper. Dan goed samen en overspel met o.a. Anne langs de zijlijn, wat uiteindelijk leidt tot een fraaie tweede treffer van Lisanne 5-1! Een mooi slotakkoord van een sterke teamprestatie met een hele trotse coach uit Portugal; Parabéns!


Aanstaande zaterdag spelen we om 10:15 uur thuis tegen Honselersdijk Jo11-2.

Helaas vanwege corona, zonder supporters, maar wel met onze Nuno!


Gegroet met zwart/wit bloed.


Bình luận


bottom of page