top of page

M.S.V.’71 JO12-1 grijpt kampioenschap in de 2de Klasse !


Ons sterrenteam van de JO12-1 is afgelopen zaterdag de terechte kampioen geworden in de 2de Klasse door de kampioenswedstrijd met maar liefst 5-10 uit bij Den-Hoorn te winnen. Uit de laatste 5 wedstrijden werden 12 punten behaald met een doelsaldo van maar liefst +24.

 

Om 09:45 uur werd de aftrap genomen en het team van MSV kon, zoals eigenlijk altijd, rekenen op de nodige supporters. Tijdens de wedstrijdbespreking zullen de trainers Ron en Gerd hun team vast hebben meegegeven dat iedereen scherp en vanuit zijn positie al rondspelend moest starten. Het was echter te merken dat de wedstrijdspanning er goed in zat na de start want Den-Hoorn startte fel en binnen 2 minuten stond MSV met 1-0 achter. Een kleine domper maar MSV ging niet bij de pakken neerzitten. Al snel kwam MSV op 1-1 gelijke hoogte door Mo. Hierna volgde een gelijk opgaande 1ste helft met kansen over en weer. Nadat Den-Hoorn op een 2-1 voorsprong kwam was het MSV die het initiatief pakte en doordoor via doelpunten van Abubakr en Ivar met 2-4 voorsprong de rust in ging. Gezien het spelbeeld was het wel duidelijk dat de strijd zeker nog niet gestreden was.

 

De tweede helft was het MSV dat domineerde en voor de 3 punten ging. De verdediging stond goed, de middenvelders lieten zich steeds meer gelden en de voorhoedespelers wisten mooie kansen te creëren. Het was Mo die vervolgens met mooie individuele acties 2 goals maakte en 3-6 op het scorebord zette. Uiteindelijk was het MSV die de kansen bleef creëren. Abubakr gaf nog even een paar keer flink gas waardoor hij en Ivar scoorden en het uiteindelijk 5-10 voor MSV werd. De feestvreugde was dan ook groot na de wedstrijd. Zo kon er een klein feestje gevierd worden met de mee gereisde supporters.

 

Eenmaal terug op MSV kregen alle spelers uit handen van het jeugdbestuur een medaille, bloemen en een patatje. Complimenten voor de trainers en spelers om voor het toch al wel geslaagde seizoen!

 

Deze talentvolle groep zal komende seizoen doorstromen naar de J013. Dat zal wennen worden want er zal gespeeld gaan worden op een groot veld waar ook buitenspel zijn intrede zal doen. Op naar het nieuwe seizoen! Ook de ouders en andere aanwezigen natuurlijk bedankt voor de support gedurende het hele seizoen. Een speciale dank aan Gerrit, die elke week weer live verslag deed met beeldmateriaal van de wedstrijd in de groeps app!

 

Bình luận


bottom of page