top of page

M.S.V.’71 JO13-2 boekt knappe overwinning in Loosduinen


Ons leuke JO13-2 elftal speelde aflopen zaterdagochtend een prima wedstrijd in en tegen Loosduinen JO13-2. Iedereen was aanwezig voor deze uitwedstrijd. We hadden dus de luxe van drie wissels. Ondanks de barre weersomstandigheden was het tweede grasveld in het recreatiegebied Madestein goed bespeelbaar.

De Loosduiners (ook wel Peenbuikers genoemd) begonnen sterk. Een mooi afstandsschot betekende een snelle openingstreffer. Onze keeper Thijs was kansloos op deze fraaie goal van de blauw/witten. Na een kwartier spelen kwam onze JO13-2 zelfs op een 2-0 achterstand door een ongelukkig eigen doelpunt van Joshua. Maar dit kan de beste gebeuren zagen we in de Kuip deze week. Weliswaar een lastige start dus voor MSV, maar onze jongens en Ruby gaven natuurlijk niet op. Langzaam nam MSV de regie over en creëerde ook wat kansen. Zo kwam Luca een keer goed door via de rechterkant. Vlak voor rust scoorde Aleksander op goed aangeven van Sander de aansluitingstreffer 2-1. Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft ging MSV steeds beter overspelen en op zoek naar de gelijkmaker. En die kwam er ook snel. Het was onze spits Aleksander die er na een assist van Sander 2-2 van maakte.


Wat knap teruggekomen van ons JO13-2 team. Nu gingen de zwart/witten op zoek naar de voorsprong. Iedereen werkte keihard en streed voor elke meter. Achterin hielden keeper Thijs en zijn verdediging Rick, Nardo, Joshua, Boaz en de sterk spelende Ruby goed stand.

Via Ivar, Dastan, Lucas en Marly op het middenveld ging MSV op zoek naar de voorsprong. En die kwam er een kwartier voor tijd.

Het was goed doorzetten van Ryan en Sander, die de scherpe spits Aleksander op maat bediende en zo de 2-3 kon binnenschieten. Wat een vreugde en goed gedaan. Kort hierna werd de leuke wedstrijd even stil gelegd voor een enorme hagelbui. Na de hervatting volgde een zeer spannende slotfase want de Peenbuikers probeerden terug te komen.


Maar er werd door de MSV-defensie niets meer weggegeven. Het team stond als een huis en was vastbesloten de 3 punten mee te nemen naar Maassluis. En dat lukte, met zijn 4e goal van de ochtend maakt ‘onze’ Aleksander aan alle onzekerheid een eind. Hij scoorde, na een prima combinatie met Sander, de 2-4!

Zo won ons JO13-2 elftal na een 2-0 achterstand met 2-4 van Loosduinen Jo13-2. Hartsikke goed gedaan en complimenten voor deze super teamprestatie.


Ondanks het koude weer hebben we langs de lijn genoten van jullie inzet veerkracht. Ga zo door….

Gegroet met zwart/wit bloed.


Comments


bottom of page