M.S.V.’71 Jo15-1 houdt nr.2 Schipluiden Jo15-1 op 2-2

Jongstleden zaterdag; 23 november, herstelde onze Jo15-1 zich goed van de ‘off day’ de week ervoor in Den Haag tegen Quick.

Tegen titelkandidaat; vv Schipluiden leverde ons talentvolle elftal van trainer Rico Uytdebroek weer een prima pot af. Met vaste keeper Bart en middenvelder Kayn weer in de gelederen na een blessure en schorsing, bond het elftal de strijd aan met de sterke blauwgelen uit Midden Delfland.

In de eerste helft liep de virtuele koploper door twee verdedigingsfouten uit naar een 0-2 voorsprong. Maar onze zwart/witten waren niet ongevaarlijk en gaven zeker niet op. Vlak voor de rust kreeg MSV een terechte penalty. Rody schoot deze recht en hard door het midden raak; 1-2.

Na de rust ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker. En dat lukte na een kwartier in de 2e helft. Het was wederom Rody die een snelle uitval prachtig afrondde; 2-2. Na de gelijkmaker rook MSV zijn kans en probeerde met goed voetbal de overwinning naar zich toe trekken. In een aantrekkelijke slotfase volgde kansen voor beide partijen. Maar gescoord werd er niet meer. Zo eindige deze leuke en sportieve wedstrijd in een gelijkspel; 2-2.

De komende 3 weken speelt onze Jo15-1 in de Haagse regio. Aanstaande zaterdag om 12:30 uur tegen en bij gsc ESDO-Jo15-1 en op 7 december laatste najaar competitiewedstrijd tegen DUNO.

Zaterdag 14 december volgt dan in en tegen sv Leidschendam de achtste finale van de KNVB beker.

Laten we hopen dat onze talenten kunnen overwinteren in het beker toernooi. Veel succes de komende laatste wedstrijden voor de winterstop.